REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 

25-erių metų mergina mirė nuo meningito: gydytojai sakė, kad jai – „nerimo priepuolis“ ir išsiuntė ją iš ligoninės namo.

Sarah Vullen (25) mirė 2014-ųjų gruodį, bet jos tėvams dar ne visi klausimai atrodo atsakyti.

Alanas ir Kathleen Daviesai iš Blekpulio sako, kad jų dukra būtų turėjusi gyventi. S. Cullen po insulto ir meningito buvo prijungta prie gyvybės palaikymo aparatų.

Tačiau jos organai atsisakė veikti ir ji mirė mažiau nei savaitei praėjus nuo tada, kai pagalbos kreipėsi į gydytojus, rašoma dailymail.co.uk.

Mergina mirė nuo meningito praėjus mažiau nei šešioms dienoms po gydytojų pasakymo, kad jai – „nerimo priepuolis“ ir jos išsiuntimo iš ligoninės atgal namo.

Sarah‘os Cullen tėvai turėjo priimti siaubingai sunkų sprendimą atjungti ją nuo gyvybės palaikymo aparatų 2014 m. gruodžio 1 d.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet 25-erių S. Cullen iš Blekpulio Lankašyro grafystėje į ligoninę pateko lapkričio 28 dieną, kai staiga pajuto, kaip nutirpo viena kūno pusė, ji ėmė malti žodžius ir jautėsi sutrikusi.

Ji buvo išsiųsta atgal namo, bet kitą rytą draugė ją rado sukniubusią ant vonios grindų – paaiškėjo, kad ji serga meningitu ir patyrė insultą.

Gedintys tėvai sako, kad dar vis nesulaukė atsiprašymo iš ligoninės, nes jų iškelta byla šiuo metu užstrigusi.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų