REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
 Išskirtiniai kadrai: Petro Gražulio apsilankymas Palangoje pas dukrą

Šiandien palangiškė Birutė Navickaitė, auginanti Seimo nario Petro Gražulio vaiką, susitiko teisme.

46

Šiandien palangiškė Birutė Navickaitė, auginanti Seimo nario Petro Gražulio vaiką, susitiko teisme.

REKLAMA

Panašu, kad akistata buvo itin skausminga, mat po jo moteris suskubo socialiniame tinkle dalintis itin nemaloniais prisiminimais.

„Buvo labai gražus rytas. Švietė saulė ir laiminga nulėkiau pas notarą sutvarkyti mergytės dokumentų.

Kadangi vėlavau, mergaitės tėtis jau laukė, įsitaisęs kėdėje ir nutaisęs rimtą veidą. Vos man įėjus į kabinetą vietoj „labas“ išgirdau repliką, kodėl nėra žurnalistų. Atsakiau, kad jis neįkandęs negali. Turbūt tikėjosi, kad aš juos pakviesiu, bet jeigu reikia, gerbiamasis, tai galėjai išsikviesti.

Paskui susipykome, vaizdelis buvo kaip iš TV Pagalbos (tikriausiai reikėjo kviestis šiuos). Buvau išvadinta „bergždžia“, klausiausi kaip man nereikalingas vaikas, tik reikalingi pinigai... nedaug trūko, kad trenkčiau.

REKLAMA
REKLAMA

Na ką, pašūkavome vienas ant kito. Vis tik gaila, kad žurnalistų nebuvo“, - viešai guodėsi Birutė.

Įžeidinėjo mažylę

Primename, kad Palangoje gyvenanti jauna moteris susilaukė kūdikio nuo Seimo nario Petro Gražulio. To neneigia nei pats Seimo narys, nei dviejų mėnesių mergytę Moniką Mariją sūpuojanti Birutė Navickaitė.

REKLAMA

Birutė teigė nekreipusi dėmesio į nuolatinius Petro užgauliojimus jos atžvilgiu, tačiau kai negražūs žodžiais, jos teigimu, persikėlė kūdikio apžvilgiu, ji nusprendė netylėti. „Tie įžeidinėjimai buvo paskutinis lašas ir aš nebegaliu dabar tylėti apie tai, kas vyko. “

„Jis mergaitės dar nematė, pervedė jai pinigų, tačiau atvykęs nebuvo. Kai nusiunčiau jam nuotraukas, jis teatsakė, jog mergaitė yra baisi. Turiu susirašinėjimus.

Nekreipiau dėmesio, kai jis mane „koliojo“, įžeidinėjo, nurydavau guzą gerklėje, tačiau kai ėmė užgaulioti kūdikį, nebeištvėriau.

REKLAMA
REKLAMA

Mane jis yra vadinęs ubage, tačiau nekreipiau dėmesio, nenorėjau visko kelti į viešumą.

Petras visada bijojo viešumos. Aš jam sakiau viso nėštumo metu, kad mes nedarome nieko blogo, kad nėra gėda turėti kūdikį, tačiau jis baiminosi užklupsiančio dėmesio. Ji gėdijosi to, kas įvyko“, - kalbėjo moteris.

Amžiaus skirtumas negąsdino

Jos teigimu, Petras pas ją važinėjo iki penkto nėštumo mėnesio, tačiau nė karto nesiūlė tuoktis ar kartu gyventi.

„Nors nė karto neprašiau jo pinigų, tačiau jis juos atnešė man į darbą ir paliko. Sakiau, kad pasiimtų, nes ne pinigai man reikalingi, tačiau buvo taip, kaip buvo“, - sakė B.Navickaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pokalbio metu Birutė pasakojo, kad Petras ją sužavėjo vyriškumu ir džentelmeniškumu, o amžiaus skirtumas jai nepasirodė didelis. „Taip, amžiaus skirtumas yra, tačiau Petras – puikiai atrodantis vyras, todėl net negalvojau, kad tai galėtų mums trukdyti.

Žinoma, jei būtų storas, neprisižiūrėjęs, nieko tarp mūsų nebūtų buvę, tačiau mane jis sužavėjo“, - prasitarė moteris.

Monika-Marija yra pirmasis Birutės kūdikis, kurį dabar ji augina viena. Tuo tarpu P. Gražuliui tai – penktasis vaikas. Keturių jis susilaukė su pirmąja žmona Raminta.

Galvojo, kad moteris negali turėti vaikų

tv3.lt P. Gražulis teigė, kad niekada negalvojo, jog su B. Navickaite jį galėtų sieti ilgalaikiai santykiai.

REKLAMA

„Minčių apie ilgalaikius santykius pas mus nebuvo. Po pirmojo susitikimo ji pareiškė man, kad yra nevaisinga, negali susilaukti vaikų jau 10 metų, tačiau po pirmojo susijungimo paaiškėjo, kad yra nėščia.

Jeigu moters naudojama priemonė net kūdikis, kad pririštų vyrą ir bendrai gyventume, man tai nepriimtina

Aš tai moteriai paaukojau 5000 eurų. 3000 eurų prieš gimdymą ir 2000 po gimdymo. Visa tai buvo trumpalaikiai santykiai ir aš to neneigiu“, - paaiškino Seimo narys.

Jo teigimu, jis moteriai siūlė padėti vaiką auginti, skirti išlaikymą, tačiau ji pati, jo žodžiais, žadėjo kreiptis net į policiją. „Aš net siūliau pasiimti vaiką ir auginti jį. Taip pat siūliau pinigus.

Žinoma, kad ir išsprūdo žodžiai apie abortą, tačiau tai tebuvo emocijos. Aš esu kategoriškai prieš juos“, - kalbėjo vyras. Jis prisipažino kūdikio iki šiol neaplankęs, matė tik nuotraukose, kurias Birutė jam siuntė.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų