REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Kol kas reikėtų atsisakyti svarbaus dalykinio sumanymo, nes galite susipykti su vadovybe, patirti nuostolių bei kitokių problemų. Nebūkite labai reiklūs artimiesiems.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Bendraudami ieškokite sąlyčio taškų: ir taip pakaks aplinkinių nepasitenkinimo, noro konfliktuoti. Tinkamas laikas nutraukti ryšius, kenkiančius santykiams šeimoje bei jūsų doram vardui.

REKLAMA

Dvyniai Prieštaringas metas, kai norėsis vien ramybės bei poilsio, tačiau aplinkybės reikalaus kito ir plėšys pusiau. Vis dėlto daug jėgų bei laiko sutaupysite, jei atidėsite kitai savaitei visus dalykinius rūpesčius, o šiandien tiesiog ramiai pailsėsite.

Vėžys Esate kupini energijos, pasitikėjimo savimi bei ryžto viską perdaryti, deja, saiko bei sveiko proto gali pristigti. Būkite atsargūs, kad nesugriautumėte savo laimės ir sėkmės pamato.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Bus sunku neprarasti savitvardos. Nesiimkite tvarkyti finansinių reikalų: galite viską sugadinti. Vertėtų labiau pasaugoti savo turtą bei sveikatą, taip pat santykius su antrąja puse.

Mergelė Paaiškės, ar nepervertinote savęs, savo galimybių, ryšių ir pan., ar dabartiniai planai įgyvendinami. Venkite tuščių kalbų bei didelių pažadų, niekur neskubėkite, ypač vairuodami automobilį.

Svarstyklės Būkite dėmesingesni tėvams bei savo atžaloms. Negeras laikas aiškintis meilės santykių: galite pradėti pavyduliauti be pagrindo, priekaištauti ten, kur reikėtų patylėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Net jei nesate lengvabūdžiai, šiandien spaudžiami kolektyvo, draugų, artimųjų, galite leistis į pavojingą avantiūrą, todėl nesistenkite visiems įtikti, būkite minimalistai.

Šaulys Slapti, nepastebėti jūsų veiklos, žinių trūkumai, artimo žmogaus ar patikimo draugo, kolegos nesąžiningumas tampa akivaizdūs. Tik tuščiai dėl to nedarykite tragedijos: nepasitenkinimą nukreipkite savo pačių klaidoms taisyti.

Ožiaragis Sėkmę lems mokėjimas sutarti su aplinkiniais ir laiku pasiremti įtakingais asmenimis. Tiesa, jei jums nepritars antroji pusė, nieko gero tikrai neišeis.

REKLAMA

Vandenis Pasistenkite nieko neprovokuoti konfliktui ir ramiau viską vertinti. Nepasiduokite įniršiui ir būkite atsargesni vaikščiodami, vairuodami, netgi dirbdami kasdieninius darbus.

Žuvys Pasistenkite, kad pakaktų išminties suvokti, kur buvote neteisūs, ir pamėginkite atitaisyti padarytą žalą, atsiprašyti tų, kuriuos įskaudinote, pažeminote ar nuskriaudėte.

www.vytautus.com 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų