REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Meghan Markle (nuotr. SCANPIX)

Meghan Markle ir princas Haris pranešė, kad 2019-ųjų pavasarį susilauks savo pirmojo vaiko. Bet kaip bus pavadintas naujasis karališkosios šeimos atstovas?

60

Meghan Markle ir princas Haris pranešė, kad 2019-ųjų pavasarį susilauks savo pirmojo vaiko. Bet kaip bus pavadintas naujasis karališkosios šeimos atstovas?

REKLAMA

Meghan Markle (37) ir princas Haris (34) pranešė, kad laukiasi pirmagimio. Sasekso grafas ir grafienė naujiena pasidalijo šį rytą Kensingtono rūmų „Twitter“ paskyroje.

Kūno kalbos ekspertai ir užkietėję karališkosios šeimos fanai apie tai, ar Meghan ne nėščia, spėlioja jau daugelį mėnesių, tačiau šiandien karališkoji pora pagaliau pasidalino džiugia naujiena.

Šiuo metu jie dar neatskleidė numatomos gimdymo datos – buvo tiesiog pranešta, kad „Sasekso grafienė 2019 metų pavasariui laukiasi kūdikio.“

Pavasaris galėtų būti bet kuriuo metu nuo kovo 20 iki birželio 21 dienos. Bet kaip bus pavadintas naujasis karališkosios šeimos atstovas?

REKLAMA
REKLAMA

Didžiosios Britanijos valstybinės statistikos tarnyba neseniai atskleidė TOP100 populiariausių vardų 2018 metais.

Populiariausias mergaitiškas vardas yra Olivija, šiam vardui populiarumu nedaug tenusileidžia Amelija, Isla ir Ava.

REKLAMA

Oliveris buvo populiariausias berniukiškas vardas, o toliau rikiavosi Haris ir Džordžas.

Bet kokie vaikų vardai taps naujomis sensacijomis 2019 metais? Ar Meghan ir Haris seks tendecijomis, ar rinksis kokį nors mažiau įprastą vardą?

Štai „Motherly“ TOP20 vaikų vardų prognozė 2019-iems metams:

Mergaitės:

1. Enslė 2. Luna 3. Adelina 4. Oklin/Okli 5. Amora 6. Aurora 7. Mila 8. Jara 9. Selenė 10. Everli/Everlė

Berniukai:

1. Braisonas 2. Greisonas 3. Linkolnas 4. Reinas 5. Keštonas 6. Kaspianas 7. Gatlinas 8. Romanas 9. Istonas 10. Karsonas

Visi šie vardai šiais metais darėsi vis populiaresni, o gyvenimo būdui ir motinystei skirtas prekės ženklas numato, kad kitais metais šie vardai taps didelėmis sensacijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Bet gal Meghan ir Haris pasirinks šeimos vardą? „Betfair“ lažybų naujausi statytų sumų skirtumai rodo, kad tikėtina, jog karališkoji pora vaiką pavadins Diana, Hario mirusios mamos garbei, arba Arturu, jei tai bus berniukas.

Štai naujausios „Betfair“ prognozės • 12/1 - Diana • 12/1 - Arturas • 12/1 - Alice • 16/1 - Edvardas • 16/1 - Elizabeth • 18/1 - Jamesas • 20/1 - Victoria • 25/1 - Henris • 25/1 - Oliveris

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų