REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Partnerio turinys
Turinys paruoštas bei kontroliuojamas projekto partnerio

Šiuolaikinės virtuvės gali atrodyti labai įvairiai, tačiau vienas elementas, rodos, nežada lengvai užleisti savo pozicijos.

Šiuolaikinės virtuvės gali atrodyti labai įvairiai, tačiau vienas elementas, rodos, nežada lengvai užleisti savo pozicijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kaitlentės ir pakabinamo garų rinktuvo duetas jau spėjo tapti neatsiejama virtuvės dalimi, kurios kartais net nepastebime. Vis dėlto tai labai riboja planuojant erdvę, tad ieškoma inovatyvių sprendimų. O kai garų rinktuvo virtuvėje nėra – pastebi visi, – teigia Naminukas.lt prekių ekspertė Gintarė Montvilienė.

REKLAMA

Gremėzdiški garų rinktuvai gal ir puikiai atlieka savo funkciją, tačiau žavesio interjerui suteikia mažai. Jei svajojate apie erdvės pojūtį, laisvą judėjimą ir stilių savo namų virtuvėje, G. Montvilienė kviečia atkreipti dėmesį į unikalų sprendimą, kurį siūlo pasaulyje pirmaujantis buitinės technikos namams ir profesionalams gamintojas „Franke“. „Mythos 2gether“ kaitlentė su integruotu gartraukiu taupo vietą ir suteikia galimybę susikurti svajonių virtuvę.

REKLAMA
REKLAMA

Įsivaizduokite kulinarinę erdvę nevaržomą sienų, kurioje kaitlentė įrengta salelėje, baro stalviršyje ar saulės nutviekstoje palangėje – su „Mythos 2gether“ įmanoma viskas. Kaitlentė yra lengvai pritaikoma ir montuojama įvairiose vietose ir ji yra viskas, ko reikia maisto ruošimui namuose. Kaitlentės paviršius gali būti naudojamas tiek atskiromis zonomis, tiek jas sujungiant, todėl tinka įvairiausiems patiekalams gaminti.

„Mythos 2gether“ kaitlentėje gartraukis yra integruotas apačioje, tad išorėje matomos tik grotelės, skirtos garams įtraukti. Naminukas.lt prekių ekspertė G. Montvilienė pastebi, kad šis sprendimas tradicinius gartraukius lenkia savo efektyvumu, nes garai yra surenkami ten, kur išsiskiria. Taip minimalizuojami nuostoliai, virtuvės patalpos apsaugomos nuo drėgmės, karščio ir kvapų sklidimo. Ergonomiškas „Mythos 2gether“ kaitlentės paviršius puikiai tiks ir mėgstantiems savo namų virtuvėje eksperimentuoti, ir gaminantiems sekmadienio pietus visai giminei. Integruotas gartraukis turi skirtingus veikimo režimus, kurie leidžia optimaliai prisitaikyti prie išskiriamų garų kiekio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Mythos 2gether“ korpusui inžinieriai parinko tvirtas ir atsparias medžiagas, tačiau tikroji paslaptis glūdi viduje. Integruotas gartraukis kaitlentės viduje veikia tyliai, o specialūs inžineriniai sprendimai leido sumažinti jo matmenis. Dėl šių priežasčių po kaitlente yra patogi erdvė, kurią projektuotojai sumaniai išnaudojo sukurdami funkcionalų stalčių, puikiai tinkantį įvairioms virtuvės smulkmenoms laikyti.

Stilingai atrodantis juodo stiklo paviršius yra lengvai valomas, o tai svarbus privalumas. „Bendraudami su klientais pastebime, kad yra paplitęs skirtingi prioritetai, nes gamintojai dažniausiai verčia rinktis arba grožį ir stilių, arba patogumą. Kuriant naują produktą „Franke“ nepaliko vietos dvejonėms: tradicinių gartraukių valymas dažnai sukelia nemažai problemų ir atima daugybę laiko, todėl „Mythos 2gether“ kūrėjai pasistengė, kad visos kaitlentės priežiūra būtų itin lengva, – teigia G. Montvilienė, elektroninės parduotuvės Naminukas.lt prekių ekspertė. Paviršių lengva valyti, o gartraukio grotelės yra lengvai išimamos. Gartraukio apsaugą nuo drėgmės užtikrina speciali skysčio surinkimo sistema, tad tiek valant, tiek išbėgus puodo turiniui galite nesijaudinti – „Mythos 2gether“ įveiks viską.

REKLAMA

Atraskite laisvę kurti virtuvės interjerą, kuriame nebereikia taikytis prie galimybių, nes „Mythos 2gether“ kaitlentė prisitaiko prie Jūsų norų. Mėgaukitės erdve ir patogumu, kuris įkvepia leistis į skonių bei aromatų kupiną kulinarinę kelionę, kurios metu kiekviename žingsnyje jusite „Mythos 2gether“ palaikymą. Rinkitės inovatyvius sprendimus, užtikrinančius gyvenimo kokybę.

www.naminukas.lt, Lvovo g. 89a, Vilnius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų