REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Dėl šio drabužio eina iš proto  (nuotr. Twitter)

Su „Fendi“ mados namų kone 900 eurų kainuojančiu „vulvos“ šaliu žmonės atrodo lyg būtų gimstantys kūdikiai.

19

Su „Fendi“ mados namų kone 900 eurų kainuojančiu „vulvos“ šaliu žmonės atrodo lyg būtų gimstantys kūdikiai.

REKLAMA

„Twitter“ naudotojai netruko pastebėti, kad persiko rausvumo šalikas su kailiniais apvadais primena moteriškas genitalijas. Pavadinimas: „The Touch of Fur“ šalis iš „Fendi“ mados namų

Amžius: Naujas šio sezono moteriškos kolekcijos elementas. Kaina: 900 €. Kaip atrodo: Ehm... Bėda ir yra ta, kaip šalis atrodo... Kuo ypatingas? Tuo, ką primena.

O ką jis primena? Šalis persiko rausvumo spalvos, pagamintas iš šilko ir vilnos bei su tikro lapės kailio apvadais ir... Ir? Šalis atrodo kaip didžiulė vulva.

Išoriniai moteriški lytiniai organai? Taip. Aišku. Ir kas čia tokio? Juk pusė pasaulio gyventojų turi vulvą, žinai. Taip, žinau.

REKLAMA
REKLAMA

Jau labai ilgą laiką, nors peniai yra truputį komiški ir įeina į kai kuriuos, ne pačius baisiausius, keiksmažodžius, vagina kažkokiu būdu liko šokiruojantis, gėdingas, neminėtinas dalykas... Sutinku.

REKLAMA

Turėtume didžiuotis savo kūnais. Man nusibodo dėvėti drabužius, kurie neprimena vulvos! Gerai. Tik galvoju, ar ne geriau būtų rasti kokį nors aukso viduriuką tarp gėdijimosi savo vulva ir didžiulės jos replikos dėvėjimo apsirišus aplink kaklą?

Kam eiti į kompromisus? Visų pirma todėl, kad šalis kainuoja beveik 900 €.

Tikiuosi, kad didieji prekybos tinklai greitai pradės gaminti kokias nors pigias versijas. Nežinau, ar tikrai pradės. Žmogus su tokiu šaliu atrodo lyg gimstantis kūdikis.

Bet ir tai juk yra visiškai natūralu. Tiesa, bet gal nelabai elegantiška. Panašu, kad šaliu buvo pirmą kartą pasidalinta „Twitter“ penktadienio vakarą. Sprendžiant iš reakcijų, atrodo, kad žmonės buvo per daug užsiėmę juokelių laidymu, kad skubėtų įsigyti vieną tokį.

REKLAMA
REKLAMA

Prisimink, visi taip pat juokėsi iš Einšteino. Manau, kad Einšteinas labiausiai vis dėlto jiems darė įspūdį.

Ar galima rinktis iš daugelio skirtingų savo odos atspalvį atitinkančių spalvų, kaip su emotikonais? Nelabai. Be rožinės, dar yra ryškiai mėlyna ir ryškiai raudona.

Tai neišnaudota galimybė. Nepagauni esmės. „Fendi“ yra prašmatnūs Italijos mados namai, kuriems vadovauja Karlas Lagerfeldas. Tikrai nemanau, kad jie norėjo, jog šalis atrodytų kaip vulva.

A. Maniau, kad tai – mados dalykas. Įsivaizduok – apsimūturiuoji vulva ir žirglioji aplink, atrodydama susierzinusi. Šalis iš tiesų turbūt yra tik klaida. „Fendi“ tinklapyje rožinio „Touch of Fur“ šaliko puslapis jau yra pašalintas, o mėlynas ir raudonas šaliai vis dar yra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Manau, kad iš bėdos gali tikti ir mėlynas arba raudonas. Arba gal yra rožinis be kailio?

Atsisakau leisti šitaip baisiai elgtis su mano šaliu! Kaip nori.

Sakykite: „Tiesą sakant, pusė man delninukių jau ir taip primena vulvas.“ Nesakykite: „Klausyk, turi gerą mintį kailiniuotam rožiniam kaklaraiščiui...“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų