REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandieną teks įtemptai darbuotis, nes spaus prisiimti įsipareigojimai, terminai. Regis, bus sunku susikaupti, grės klaidingi žingsniai. Jeigu jaučiate, kad nebesusitvarkote, nevenkite to pripažinti ir paprašyti pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Šiandien būsite aktyvūs, linkę bendrauti, siekti aplinkinių dėmesio. Gali būti, kad pažįstamas asmuo kažką pasiūlys arba priims jūsų pasiūlymą. Tačiau tai nelabai džiugins. Galbūt jausite, kad jūsų tikslai pernelyg skirtingi.

REKLAMA

Dvyniai Jūsų planams stigs racionalaus pagrindo, būsite linkę gerokai tirštinti spalvas. Galima trikdanti informacija. Nieko nedarykite paskubomis. Derėtų būti itin atsargiems, nes galite susidurti su sukčiais, aferistais.

Vėžys Šiandien neaiškumų gali kilti ir reikaluose, susijusiuose su materialinėmis vertybėmis, pinigais, nuoma. Pasisaugokite abejotinų pagundų tiek meilėje, tiek verslo, finansų srityje.

Liūtas Gali kilti idėjų, susijusių su remontu, statybomis, nuosavu verslu, jo modernizavimu. Tačiau už kai kuriuos malonumus bei principus gali tekti sumokėti nemažą kainą. Net dėl mažyčio suklydimo galite netekti kitų pasitikėjimo ir pagarbos.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Dieną teks atlikti daugybę smulkių darbų. Galite išgirsti aktualių naujienų iš aplinkinių, žiniasklaidos. Panašu, kad artimi žmonės turės kitokią nuomonę ir pageidavimus nei jūs, ir dėl to augs įtampa, mažės ramybės namuose.

Svarstyklės Patirsite prieštaringų emocijų. Nerimo, abejonių kels meilės reikalai, vaikų bėdos ir pasirinkimai. Pasitelkite taktą ir kantrybę bendraudami su aplinkiniais, artimaisiais. Mokėkite atleisti, prisitaikyti prie kintančios situacijos.

Skorpionas Produktyvi diena, tačiau be darbo, įtemptų pastangų ir kūrybinių kančių nieko nepasieksite. Kai kurie santykiai ir reikalai dėl vieno ryžtingo mosto gali visiškai pakeisti kryptį. Staigmenų galima tikėtis iš vaikų, gerbėjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Būsite nusiteikę rimtai dirbti, tartis dėl užsakymų, sutarčių. Tačiau dirbti bus nelengva, nes atsiras nepatenkintų, kritikuojančių. Galite apsispręsti radikaliai keisti įvaizdį ir net patį gyvenimo būdą, darbą.

Ožiaragis Nusimato teisinės, etinės, moralinės dilemos. Galbūt pergyvensite dėl artimą žmogų užklupusių problemų. Darbe, politikoje, netgi moksle gali iškilti kliūčių dėl padidėjusios konkurencijos.

Vandenis Finansiškai rizikuoti nepatartina, nes tai nepasiteisins. Išlaidaukite su saiku. Šiuo metu negalite sau leisti nei piktnaudžiauti savo padėtimi, nei lengva ranka švaistyti pinigų. Jų gali prireikti, iškilus netikėtoms problemoms.

Žuvys Būsite linkę filosofuoti, politikuoti, domėsitės propaganda, tarptautine teise, pasaulio įvykiais. Galite gauti svarbių žinių iš aukštesnės institucijos arba per internetą. Ekonomiškiau ir apdairiau tvarkykite savo biudžetą, planuokite pirkinius.

www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų