REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Spalio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Palankus metas kelionės, komandiruotėms, susitikimams su įtakingais asmenimis.

Tauras Nebūkite tokie reiklūs artimiesiems, leiskite jiems pailsėti, atsipalaiduoti. Diena palanki veiklos problemoms spręsti po pietų.

Dvyniai Bendrauti, kelionėms neblogas laikas, ypač jei esate saikingas, ramus asmuo, kurio nestebina jokie netikėtumai, pasaulio keistenybės. Priešingu atveju venkite jums nemalonių asmenų.

Vėžys Jokiais darbais, net namuose, neužsiimkite, venkite bendravimo. Jums reikia pabūti vieniems ir rimtai pasvarstyti apie jau įvykusius pokyčius ir savo ateitį.

Liūtas Šiandien jūsų elgesys dažniau gali tapti impulsyvus bei nenuspėjamas. Palankus metas rizikingiems reikalams tvarkyti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Gali atsirasti teisingas poreikis taupyti, investuoti pinigus tik į profesinius reikalus. Laikas popiet geras finansiniams susitarimams.

Svarstyklės Geras laikas įvairiems susitarimams, svarbiems daiktams pirkti. Nors metas jums palankus, galite būti kiek nenuspėjami bendraudami su žmonėmis, kuriems siekiate palikti įspūdį, ir tai tik pablogins jūsų santykius.

REKLAMA

Skorpionas Diena netinkama aktyviai tvarkyti reikalus, nebent jie būtų susiję su namais, jų pardavimų ar pirkimu, paveldėjimu. Darbe venkite bet kokių konfliktų ir susitaikykite su tuo, kad kol kas būsite ne taip ryškiai vertinami. Vertėtų šią dieną skirti šeimai .

Šaulys Ganėtinai rizikingas metas, nors esate nusiteikę pakiliai. Nesistenkite nieko nustebinti ar į save didesnį dėmesį atkreipti. Būkite atidūs savo vaikams.

Ožiaragis Turite būti atidūs savo savijautai: būtina labiau saugoti savo sveikatą. Nedirbkite pavojingų darbų, būkite atsargūs su instrumentais.

Vandenis Nereikia konfliktuoti su antrąja puse. Ieškokite būdų sušvelninti įtampą bent namuose. Diena gera įvairiems susitikimams, susitarimams.

Žuvys Geras draugas visada supras, padės, pasidalinkite savo nuojautomis, nerimu.

vytautus.com informacija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų