REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Net keliems Zodiako ženklams ši diena gali tapti lemtinga: sužinokite!

Spalio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

43

Spalio 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Kiek įtempta diena. Stenkitės visiems linkėti tik gero, nekerštaukite, kad ir kaip jausitės įskaudinti, pažeminti. Neapykanta labiausiai palies jus pačius: tapsite dar labiau pažeidžiami.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Jausitės kiek ramiau, sulauksite ne tik gerų žinių, bet ir pagalbos iš aplinkinių. Tačiau gali komplikuotis santykiai su artimaisiais dėl jūsų nervingumo, nekantrumo.

REKLAMA

Dvyniai

Likite dėmesingesni draugams, išklausykite jų skundus: jie tikisi jūsų užuojautos bei išmintingo patarimo.

Vėžys

Galimos netikėtos svarbių reikalų arba santykių su artimaisiais ar geru draugu permainos. Būkite lankstesni, pakantesni. Jūsų nuoširdumu ar netgi atskleista paslaptimi gali piktnaudžiauti draugai.

Liūtas

Verta imtis užvilkintų reikalų, baigti pamirštus darbus. Jei turite slaptų priešų, šiandien iš jų galite sulaukti netikėtumų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Nors diena įtempta, tačiau jūsų naudai gali išsispręsti svarbus klausimas, tikėtina pergalė konkurencinėje kovoje. Nepriiminėkite naujų sprendimų, veikite pagal seną planą.

Svarstyklės

Galite sulaukti pagalbos spręsdami jus varginantį klausimą, nors nebūtinai tokios, kokios tikitės.

Skorpionas

Jei negalite apsidrausti, jei nesate pakankamai informuoti, verčiau nerizikuokite. Nebūkite patiklūs, galite susidurti su gražiai pateiktu melu. Būkite atsargesni kelyje.

Šaulys

Gana nesėkminga diena, ypač svetimoje aplinkoje jausitės nejaukiai, nesaugiai. Namuose pasistenkite savo nepasitenkinimu neprislėgti artimųjų. Gera diena iš namų išnešti nereikalingus daiktus, drabužius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Galite nepajusti apgaulės. Siekite būti geriau informuoti spręsdami dalykinius reikalus, nesusigundykite vien gražiais pažadais. Būkite pakantesni vaikams.

Vandenis

Nesiduokite užvaldomi smulkmeniškumo sindromo: ne ten padėtas daiktas, ne taip ištartas žodis – ir jūsų nuotaika sugedusi...

Žuvys

Nieko nekritikuokite ir mažiau piktinkitės, bet ir venkite susižavėti, idealizuoti: šiandien sunkiai suvoksite, kas iš tiesų gerai, kas blogai. Kita vertus, žvelgdami į aplinkinius dažniausiai matysite savo problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų