REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Spalio 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Verta imtis iniciatyvos: tinkama proga patiems kaip nors pakeisti savo gyvenimą. Tai gera diena atsidėti labdarai (ypač gyvūnų prieglaudoms).

Tauras Randate reikalingą kompromisą ir patikimą sąjungininką. Palanku tvarkyti juridinius reikalus. Būkite atidesni sutuoktinio norams.

Dvyniai Pasistenkite nesinervinti. Tai geras laikas ir svarbiausia problema bus tik jūsų įtampa. Venkite nereikalingos rizikos ir nieko nekritikuokite, nepriimkite svarbių sprendimų susinervinę.

Vėžys Tai jūsų išminties metas, kai viskas išsisprendžia greitai ir teisingai! Puiki diena! Ką dabar nuveiksite, ilgam bus patikima atspara. Gera diena vykti į keliones, užmegzti naujas pažintis.

Liūtas Begalė dalykų jums jau atsibodo, norisi visko greit ir gerai. Ką gi, šiandien puiki proga tvarkyti atsakingus reikalus, spręsti profesines problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė Palankus metas, verta tvarkyti svarbius reikalus, spręsti ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas, tik būkite ryžtingi ir venkite standartinių sprendimų.

REKLAMA

Svarstyklės Ateis nelaukta pagalba, gera žinia. Jei vadovaujatės nuojautomis, šiandien verta rizikuoti, tačiau tie, kurie remiasi tik logika, vargu ar ką peš: jiems svarbių reikalų tvarkymą geriau atidėti.

Skorpionas Randate greitą ir paprastą sprendimą. Puikus laikas susitaikyti (ne tik su priešais, savo sąžine, bet ir mylimu žmogumi), taip pat užmegzti bendradarbiavimą.

Šaulys Savo tikslą pasieksite, tai pelno, netikėtos sėkmės bei džiugių susitikimų metas. Diena žada malonių dovanų.

Ožiaragis Gerų naujienų diena, nepraleiskite tokios geros galimybės svarbiam pokalbiui, susitarimui, taip pat kelionei. Drąsiai imkitės iniciatyvos: jūsų laukia puikios permainos.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis Įkvėpti jus bus lengva ir jums seksis (jei palaikys artimieji). Tačiau nesiimkite didelių ir sunkių darbų. Verta esminį dėmesį skirti jausmams bei mylimam asmeniui, šeimai, namams.

Žuvys Geras laikas, pavyks sau naudingai pakeisti svarbius dalykus. Tai puiki proga kovoti už savo principus, žinoma, ir jausmus.

Šaltinis: http://www.vytautus.com/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų