REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Naminiai tortai (nuotr. facebook.com)

„Geriau reikėjo skaityti instrukcijas“: susigėdę tortų kepėjai namuose internete demonstruoja šiuos LABAI keistus nepavykusius tortus – rezultatai neįtikėtini.

29

„Geriau reikėjo skaityti instrukcijas“: susigėdę tortų kepėjai namuose internete demonstruoja šiuos LABAI keistus nepavykusius tortus – rezultatai neįtikėtini.

REKLAMA

Daugybė žmonių dalijasi savo nepavykusių tortų nuotraukomis „Facebook“ grupėse. Visi jie bandė išsikepti populiarų „Woolworths“ šokoladinį tortą.

Deja, niekam nepasisekė, tačiau visi išmoko kokį nors triuką. Sunkiausiai žmonėms sekėsi išsiaiškinti glajaus konsistenciją, rašoma dailymail.co.uk.

Nors dauguma mėgsta internete dalintis nuostabiai gražiais savo sukurtais tortais, kai kurie susigėdę tortų kepėjai namuose dalijasi ir neįtikėtinais nepavykusiais tortais, taip linksmindami publiką.

Dabar daugelis šių nesėkmę patyrusių kepėjų susirinko australiškoje „Facebook“ grupėje, skirtoje nesėkmingų bandymų išsikepti populiarų prekybos centro šokoladinį tortą nuotraukoms.

REKLAMA
REKLAMA

„FEMAIL“ išrinko linksmiausius ligi šiol publikuotus nepavykusius tortus – ir jie visai nenuvilia.

Viena moteris pasidalijo mėginamo atkartoti torto nuotrauka ir savo bandymo nuotrauka. Vietoj norimo lygaus torto viršaus, jai išėjo apvalainas, o glajus buvo tokia skystas, kad visas nutekėjo torto kraštais.

REKLAMA

Kita moteris patyrė panašią nesėkmę – jos glajus buvo per skystas ir nutekėjo torto kraštais, į lėkštę ir ant suolelio.

Šio „šedevro“ kūrėja aiškino, kad taip atsitiko todėl, kad ji nesuvaldė rankų ir todėl, kad ganaše buvo gumbelių.

Viena mama pasidalijo savo nepavykusio dinozaurinio torto nuotrauka – torto sluoksniai slydinėjo, nes jis buvo perteptas saldžiu kremu, kadangi jos sūnus nemėgsta glajaus.

„Kad tortas nesubyrėtų, turėjau naudoti žalius obuolius, o po dinozauras truputį skęsta.“ – rašė ji.

Daugelis komentatorių juokavo, kad žalias glajus primena dinozaurų pelkę, o kiti siūlė tortą įdėti į šaldytuvą, kad jis sustingtų ir neprarastų formos. Kitas žmogus pasidalino mėlyno torto nuotrauka su nepatraukliais zefyriniais gumbeliais, sukrautais ant viršaus.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano zefyrai gerai neištirpo, atrodo kaip kramtoma guma.“ – skundėsi kepėjas.

Nelaimei, dėl šios priežasties tortas atrodė netvarkingai ir lyg būtų ne iki galo iškepęs. Dar vienas kepėjas mėgino išsikepti vaivorykštinį tortą, naudodamas spalvotą glajų ir cukraus vatą, bet kūrinys niekam įspūdžio nepadarė.

Šio kepėjo gautas rezultatas buvo tortas su drumzlinai atrodančiu glajumi, nes žmogus nežinojo, kaip maišyti spalvas.  „Ko išmokau: 1. Nemoku maišyti spalvų. 2. Neturiu kantrybės. 3. Reikėtų skaityti instrukcijas. 4. Ateityje tortus tiesiog pirksiu.“ – rašė jis.

Dar kita moteris atskleidė, kad vyro gimtadienio proga kepė tortą, iš kurio visi skaniai pasijuokė. Ji bandė atkartoti populiarų tortą su „Kit-Kat“ šokoladukais kraštuose, tačiau eksperimentas baigėsi nesėkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nelaimei, visi šokoladukai torto šonuose sulūžo ir tortas virto tikrais griuvėsiais. „Juos taip pasiutusiai sunku gražiai padalinti!!! Kitą kartą naudosiu šokoladinius pirštelius.“ – komentavo vienas.

„Kitą kartą pabandyk juos pjaustyti karštu peiliu.“ – patarė kitas. Dar viena savarankiška kepėja dalijosi savo bandymo išsikepti tortą antrojo dukrelės gimtadienio proga nuotrauka.

Nors pats tortas išėjo visai neblogai, aplink tortą į lėkštę pritekėjo nepatrauklių glajaus dėmių, kurių kepėjai niekaip nepavyko nuvalyti.

Kitą kartą komentatoriai siūlė naudoti sviestinio kremo glajų, kad nesimatytų, kad iš tiesų tai – du vienas ant kito prilipdyti tortai. Didžiausia problema, su kuria susidūrė kepėjai – išsiaiškinti tinkamą glajaus konsistenciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų