REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ši diena gali atnešti daug netikėtumų. Būkite pasiruošę įvairiems iššūkiams bei atsakingiems darbams, gali netrūkti nemalonumų.

Ši diena gali atnešti daug netikėtumų. Būkite pasiruošę įvairiems iššūkiams bei atsakingiems darbams, gali netrūkti nemalonumų.

REKLAMA

Spalio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Puiki diena, jei neskubinsite įvykių: jums ir taip seksis, tiesa, kiek kitaip, nei manėte. Jei esate susipykę su artimu, mylimu žmogumi, vakare pats laikas nuoširdžiai pasikalbėti, atsiprašyti.

Tauras

Nesibaiminkite nesklandumų: iki pat vakaro klaidos sunkiai išvengiamos. Kad nereikėtų nervintis, nesiimkite didelio darbų kiekio ir juos atlikite neskubėdami, ramiai nusiteikę. Pasistenkite kantriai išklausyti artimųjų bei kolegų.

Dvyniai

Labiau atsižvelkite į sutuoktinio reikalavimus. Pats laikas atitaisyti savo klaidas, tad būkite nuoširdūs.

Vėžys

Sąžinė primins, kam ir ką esate skolingi (ne tik materialiai). Tačiau svarbiausia bus ką nors gero nuveikti artimiesiems. Šiandien tapsite impulsyvesni, o ryte ir piktesni, galite užsiplieksti dėl niekų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nors ši diena jums palanki, venkite veltis į avantiūras ir nesistenkite kitiems patarinėti ar laiduoti už svetimą žmogų. Vakarop būsite ramesni, imsite savaime išmintingiau vertinti naujienas bei jūsų laukiančias permainas. Atsargiau eikite per gatvę.

REKLAMA

Mergelė

Nebloga proga kreiptis į aukštus asmenis, savo vadovybę su pasiūlymais ar prašymais, susitikti svarbiu reikalu su įtakingais asmenimis, bet geriau tai daryti vakarop.

Svarstyklės

Nieko neplanuokite, kaip savaime viskas dėliojasi, taip ir bus geriausia. Jus parems seni draugai. Tai džiugių susitikimų, malonių staigmenų laikas, kai reikia daugiau bendrauti ir būtinai aplankyti bičiulius.

Skorpionas

Nieko rimto neveikite, nieko nespręskite, atidėkite tai vėlesnėms dienoms. Šiandien galite pernelyg jaudintis net dėl menkos klaidos, nesėkmės ar dėl išgirstos kritinės pastabos, šiurkštesnio žodžio. Dėl to galite ne tik ūpo netekti, bet ir susirgti.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Būsite linkę be reikalo su kuo nors aiškintis santykius ar kaltinti aplinkinius, sutuoktinį, tuščiai įrodinėti savo teisumą. Bet jei liepsite sau nusišypsoti, net po patirtos nesėkmės, greitai atsigausite ir rasite naują išeitį, puikų kompromisą.

Ožiaragis

Viskas tik į gera: nenuliūskite, jei kas nepavyks, ką nors sugadinsite ar pamesite, tai padės išvengti didesnių problemų. Būkite pasiruošę be išskaičiavimo padėti prašančiam.

Vandenis

Neatsisakykite padėti seniems draugams (nors per tai galite ir patirti nemalonumų). Būkite atsargesni kelyje, atidesni, jei teks pasirašinėti dokumentus.

Žuvys

Nesiimkite atsakingų dalykinių reikalų, venkite ginčytis su vadovybe ar savo tėvais. Atidžiau pasidomėkite artimųjų poreikiais, pasigilinkite į jų jausmus. Aplankykite tėvus, susitikite su vaikystės draugais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų