REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės vidurys atneš nemažai permainų visiems Zodiako ženklams. Tačiau nepamirškite, kad visi sprendimai turėtų būti gerai apgalvoti, kad nepatirtumėte nemalonumų. 

Savaitės vidurys atneš nemažai permainų visiems Zodiako ženklams. Tačiau nepamirškite, kad visi sprendimai turėtų būti gerai apgalvoti, kad nepatirtumėte nemalonumų. 

REKLAMA

Spalio 10 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Būsite jautrūs, emocionalūs. Galbūt nerimausite dėl artimų žmonių bėdų. Įmanomas pokalbis, kuris leis išspręsti kažkokią problemą. Nepašykštėkite dėmesio mylimam asmeniui, vaikams: yra tikimybė, kad santykiai pradės judėti geresne vaga.

Tauras

Diena gali būti kiek sujaukta. Beskubėdami galite pamiršti kažkuo pasirūpinti, išklausyti artimus žmones ir išgirsti apie jų negalavimus ar kt. problemas. Apie svarbius dalykus nespręskite paviršutiniškai, paskubomis.

Dvyniai

Nors atrodysite nusiteikę įtemptai plušėti, dideliems darbams jums gali pritrūkti ir kantrybės, ir sveikatos. Vis dėlto tai neturėtų sumenkinti jūsų perspektyvų, ypač susijusių su protine veikla, mokslu.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Atrodys, kad viskas vyksta pakankamai sklandžiai. Ką sugalvosite, tą nuveiksite.

Liūtas

Gali būti, kad šiandien iš jūsų bus reikalaujama daugiau, nei esate pasirengę duoti ar prisiimti. Galite gauti netikėtą žinią, pranešimą ar pasiūlymą iš draugo arba giminaičio.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien galite kiek neobjektyviai įvertinti savo galimybes ir užsimoti per daug. Pasistenkite nesugadinti nuotaikos aplinkiniams, venkite juos auklėti ir įkyriai kontroliuoti.

Svarstyklės

Būsite linkę atvirai ir drąsiai reikšti savo iniciatyvą. Kažko reikalaudami iš kitų, būkite nuoseklūs, jauskite atsakomybę. Yra tikimybė, kad svarbiame reikale jums padės pažįstami žmonės, tarpininkai.

Skorpionas

Neeikvokite energijos tuščioms kalboms ir apkalboms. Neverta gadinti kitiems gyvenimo. Sau, žinoma, taip pat. Jei atskleisite nuoširdžius jausmus ir liksite nesuprasti, nesisielokite. Visiems taip kartais nutinka.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Jeigu pajusite, kad nespėjate susidoroti su numatytais darbais, tapsite nervingesni, galite priekaištauti aplinkiniams arba juos koneveikti už akių. O jei patys tapsite intrigų taikiniu, tuomet galite pasijusti vieniši ir nesuprasti.

Ožiaragis

Nors jumyse kunkuliuos emocijos, gailestis sau, nors turėsite dėl ko nerimauti, situacija aiškės, imsite geriau suprasti, kaip galėtumėte sau ar kitiems padėti. Prižiūrėkite vaikus.

Vandenis

Patirsite stresą dėl numatomo svarbaus susitikimo, pasisakymo ar egzamino. Turbūt seksis tvarkyti piniginius, komercinius reikalus, atlikti kruopštumo reikalaujančius darbus.

Žuvys

Šiandien netrūks nerimo, vidinės įtampos. Dejavimas, nervinimasis nieko nepakeis, tad verčiau užsiimkite tuo, kas bent kažkiek teikia malonumo. Žinoma, tai neturėtų būti veikla, kenkianti jums ar kitiems.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų