REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Kurią kėdę pasirinksite?

Mėgstate apie save vis kažką naujo sužinoti, išbandę psichologinius testus? Tuomet jums tikrai patiks ši užduotis, kurios metu reikės atsakyti vos į vieną klausimą.

43

Mėgstate apie save vis kažką naujo sužinoti, išbandę psichologinius testus? Tuomet jums tikrai patiks ši užduotis, kurios metu reikės atsakyti vos į vieną klausimą.

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į pagrindinį paveikslėlį ir atsakykite: į kurią vietą atsisėstumėte?

Atsakymai

A.Jūs esate sąžiningas žmogus, kuris sako tai, ką iš tiesų galvoja. Kai stengiatės užmegzti kontaktą su kitais žmonėmis, būnate labai nuoširdus, nes jums nepatinka eikvoti laiko melams ir vaidybai. Jūs visada išliekate ramus gyvenimiškose sudėtingose situacijose. Esate laimingas, nes nepergyvenate dėl smulkmenų ir nebijote vienatvės.

B. Jūsų didžiausias priešas – nuobodulys. Jūs turite linksmą ir energingą charakterį, nors dažnai esate užsiėmęs. Nuotykiai – tai, ko jūs labiausiai trokštate savo gyvenime. Lengvai gebate prisitaikyti prie aplinkinių, net jei ir jūsų kaimynai būtų tikri keistuoliai. Esate kūrybingas žmogus, kuris mėgsta pramogauti su aplink esančiais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA

C. Aplinkinius žmones pribloškiate savo charizma. Jūs mėgstate juokauti, garsėjate savo optimistiniu kūrybišku būdu. Pagrindinė jūsų gyvenimo varomoji jėga – vaizduotė ir estetikos skonis. Gimėte tikru menininku.

REKLAMA

D. Esate iš tiesų patikimas žmogus. Jums nepatinka daug kalbėti, tačiau mokate būti tikrai geru išklausytoju. Kartais žmonėms galite pasirodyti tikras introvertas. Gyvenime esate geras žmogus, kuris garsėja savo nuoširdumu ir sukalbamu būdu.

E. Esate dinamiška ir linksma asmenybė. Puikiai žinote, kaip mėgautis kiekviena gyvenimo diena. Dėl savo optimizmo neretai būnate daug linksmesni už kitus aplinkinius. Niekada nesiskundžiate ir stengiatės būti pozityvumu. Dėl to jums kiekviena diena – tik dar viena nauja pradžia.

F. Aplinkinius pritraukiate savo aktyviu būdu, nors neretai esate per daug analizuojantis žmogus. Jeigu jums patinka kuris nors žmogus – jūs visais įmanomais būdais sieksite jo dėmesio. Jūs taip pat puikiai gebate bendrauti ir nei kiek nesirūpinate, ką apie jus galvoja kiti. Žmonės dažnai mano, kad esate šmaikšti ir ori asmenybė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų