REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vaikas oro uoste sukėlė tikrą skandalą ir pravirkdė nėščią savo mamą: aplinkiniai suskubo jai į pagalbą.

Vaikas oro uoste sukėlė tikrą skandalą ir pravirkdė nėščią savo mamą: aplinkiniai suskubo jai į pagalbą.

REKLAMA

Ilgos kelionės kartais būna varginančios ir nuobodžios. Pirma reikia krautis daiktus, tuomet laukti eilėse, eiti per saugumo patikras, o tada dar laukia pats skrydis.

Net ir labiausiai patyrusiems keliautojams tai – varginantis procesas.

Keliauti gali būti dar sunkiau, jei turite vaikų ir visas stresas tenka jums. Jei jūsų vaikai maži, kelionės gali tiesiog išvesti iš proto.

Juos visą laiką reikia atidžiai stebėti ir tuo pačiu metu tvarkyti visus pasiruošimo skrydžiui reikalus. Vaikams kantrybė baigiasi greitai ir ne visada lengva juos kuo nors užimti, kol stengiatės užsiimti kitais dalykais.

Neseniai Los Andželo tarptautiniame oro uoste mažas vaikas sukėlė baisų skandalą – jo mama galiausiai tiesiog atsisėdo ir pravirko.

REKLAMA
REKLAMA

Beth Bornstein Dannington savo „Facebook“ profilyje pasidalino įrašu, kuris susilaukė daugiau nei 30 000 reakcijų ir 10 000 patiktukų vos per tris dienas.

REKLAMA

Savo „Facebook“ įraše ji pasakojo, kaip laukė eilėje skrydžio į Portlandą. Tačiau staiga mažam, gal pusantrų metų amžiaus berniukui prasidėjo tikras pykčio priepuolis. Jis rėkė, verkė ir voliojosi ant grindų.

Buvo aiškiai matyti, kaip jo mama mėgina jį nuraminti. Tačiau vaikas jos nenorėjo nė girdėti. Mama atrodė pavargusi ir be jėgų, o taip pat tuo metu ji buvo nėščia. Vos tik ji prisiartindavo prie vaiko, šis imdavo rėkdamas bėgti į priešingą pusę.

Mama praradusi viltį tiesiog atsisėdo ant žemės ir pravirko. Tuo tarpu jos sūnus ir toliau klykė.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, Beth ir kitos moterys pasisiūlė padėti. Viena moteris pasiėmė apelsiną ir pradėjo jį lupti mažajam įpykėliui. Kita pasiūlė jam žaislą iš savo krepšio, o Beth ėmė vaikui dainuoti vaikišką dainelę.

Berniukas nusiramino bent tiek, kad paimtų iš mamos jam skirtą gėrimą.

Tai buvo nuostabi akimirka – moterys susivienijusios visos kartu padėjo nepažįstamajai, kuriai tuo metu desperatiškai reikėjo pagalbos. Visai netrukus mama su jau nusiraminusiu sūneliu sėkmingai įsilaipino į lėktuvą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų