REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasiruošusiems Zodiako ženklams žadama puiki diena, priimsite daug svarbių sprendimų. Kai kuriems patariama nerizikuoti, būti atsargiems, o vakarą praleisti namie.

Pasiruošusiems Zodiako ženklams žadama puiki diena, priimsite daug svarbių sprendimų. Kai kuriems patariama nerizikuoti, būti atsargiems, o vakarą praleisti namie.

REKLAMA

Spalio 09 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Mistiška diena: iracionalus pasaulis virs pagrindine jūsų erdve. Gilinkitės į save, nuojautos bus tikslios ir aiškios. Puikiai suprasite, ko jums reikia, kuria linkme turite judėti.

Tauras

Jums nebus sunku kitus suprasti, juos paveikti. Geras laikas svarbiems pokalbiams, deryboms. Būtų puiku, jei vakare susitiktumėte su bičiuliais.

Dvyniai

Sėkme pasikliauti nederėtų: viskam ruoškitės atsakingiau, apmąstykite bet kokias galimas nepalankias situacijas. Džiaukitės net ir nedidele sėkme. Daugiau dėmesio skirkite savo tėvams.

Vėžys

Sėkmingas metas deryboms, partneriškiems santykiams puoselėti. Ieškokite rezervų veiklai plėsti, semkitės įkvėpimo iš praeities. Vakare pasistenkite savo porai parodyti daugiau meilės, šilumos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Pasistenkite kuo kokybiškiau atlikti savo darbus ir niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti, nei darbe, nei namie. Venkite rimtų įsipareigojimų.

REKLAMA

Mergelė

Puiki diena, kai išsisklaido iliuzijos, atsiskleidžia paslaptys ir imate suvokti, kas yra kas. Iki pavakarės neblogas laikas konfidencialiems susitarimams.

Svarstyklės

Atsakingam sprendimui darbe priimti tinkamas laikas, jei tam seniai ruošėtės, jei esate intuityvus asmuo. Vakare geriau likti namie. Pasisaugokite vagių, sukčių, melagių, liežuvautojų.

Skorpionas

Kad ir kas nutiktų, rasite optimalią išeitį, Tik nieko nauja nesiimkite, nors galite susižavėti naujovėmis, gauti įdomių pasiūlymų: jums reikia tai geriau apmąstyti. Na, o seni draugai dar kartą pagelbės sprendžiant dalykines ar šeimos problemas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Iniciatyvos rodyti nereikėtų, kaip ir nėra prasmės griežtai planuoti dienos darbus, geriau pasiduokite nešami srauto. Neblogas laikas seniems darbams baigti. Vakarą praleiskite namie su savais.

Ožiaragis

Keistoka diena: jei kils nesusipratimų, žinokite, kad viskas gerai, bet jei reikalai klostysis sklandžiai (ypač vakare), atidžiau apsidairykite, ar nėra kokios nors klaidos, apgaulės? Vakaras nepalankus meilės pasimatymams.

Vandenis

Iki pavakarės geras laikas piniginiams ir turto reikalams tvarkyti. Na, o vakare netinka nei išlaidauti, nei pirkti vertingų daiktų, nei teikti dovanų. Vakare neapsiimkite daug darbų: įvykių nepagreitinsite, o nervindamiesi dar ir ką nors sugadinsite.

Žuvys

Sėkminga diena, ypač jei pasistengsite nurimti, dažniau prisiminsite praeities sėkmę ir paieškosite nepanaudotų galimybių. Vakare privalu būti taktiškesniems bendraujant su sutuoktiniu.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų