REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitės pradžia daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama gan palanki. Imsitės naujos veiklos, būsite produktyvūs, galėsite skirti laiko artimiems žmonėms. Tačiau visgi perspėjama būti atidiems ir nepriimti neapgalvotų sprendimų.

Savaitės pradžia daugeliui Zodiako ženklų prognozuojama gan palanki. Imsitės naujos veiklos, būsite produktyvūs, galėsite skirti laiko artimiems žmonėms. Tačiau visgi perspėjama būti atidiems ir nepriimti neapgalvotų sprendimų.

REKLAMA

Spalio 08 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Ypatingo dėmesio gali prireikti šeimos nariui. Galbūt tai reikš, kad turėsite padėti, paremti. Psichologinės įžvalgos jūs išties nestokosite, tad galite labai gerai suvokti savo bei svetimas gilumines problemas.

Tauras

Seksis meilės reikalai, kūrybinė ir visuomeninė veikla. Su ypatingu įkvėpimu sieksite materialinės gerovės, grožio ir komforto savo aplinkoje. Jums arba jūsų vaikams, auklėtiniams gali pasisekti žaidime, konkurse.

Dvyniai

Neblogai klostysis su mokslu, užsieniu, bet kokia protine veikla susiję reikalai. Tiktų rimčiau pasirūpinti odos priežiūra, grožiu, stiliumi, įsigyti naują drabužį ar aksesuarą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Šiandien jums bus nesunku suprasti ir toleruoti kitokį požiūrį bei nuomonę. Seksis išsiaiškinti nesusipratimus, tartis, derinti interesus. Kai kuriuose reikaluose aplinkybės klostysis taip, kad gali atsiverti jūsų akys, atsiskleisti objektyvi tiesa.

REKLAMA

Liūtas

Norėsis keistis ir ką nors keisti aplink save. Ir iš tiesų gali susidaryti galimybės vienokioms ar kitokioms transformacijoms. Visgi būkite atsargūs, taupūs, nors tai ir nepatiktų aplinkiniams.

Mergelė

Galimi netikėti kontaktai su daug pasiekusiais ar plataus akiračio žmonėmis, jaudinami įspūdžiai. Galbūt pasiseks įgyvendinti idėją, kuri atneš ne tik naudos, bet ir intelektinį arba kūrybinį pasitenkinimą.

Svarstyklės

Turėsite daug darbo, tad labiausiai rūpinsitės jį laiku užbaigti. Galite suvokti dalykus, kurių anksčiau niekaip nesugebėjote sau paaiškinti. Nepaisant kai kurių abejonių, turėtumėte pasiryžti reikšmingam žingsniui.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Sugebėsite sumaniai organizuoti, vykusiai bendrauti ir žaviai vilioti. Su geru kolektyvu, draugiška komanda darbuotis bus vienas malonumas. Kaip atpildas bus ne tik papilnėjusi piniginė, o ir pagerėję santykiai, ūgtelėjęs populiarumas.

Šaulys

Nelabai norėsite bendrauti, nors ir būsite skatinami. Pagilės vaizduotė, pasąmonės įtaka, intuicija. Galima nauda iš konfidencialios arba mistinės, meninės veiklos. Netiesiogiai pateikta informacija gali jums kažkuo pasitarnauti.

Ožiaragis

Palanku spręsti problemas, susijusias su darbu, sutarčių pasirašymu ar pratęsimu. Nusimato savotiškas prisiminimų vakaras, susijęs su seniai vykusiais įvykiais, istorijomis ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Galite skubėti įgyvendinti senas idėjas. Galbūt pajudės į priekį reikalai, susiję su nekilnojamuoju turtu, piniginėmis problemomis. Po produktyvaus darbo derėtų susitikti su dominančiu žmogumi ir ramiai pabendrauti.

Žuvys

Nestokosite įdomių pasiūlymų bei idėjų. Būsite linkę save lyginti su kitais, ieškosite savo privalumų ir mėginsite juos išryškinti. Suaktyvės kontaktai su giminaičiais ir įvairiais pažįstamais.

Šaltinis: www.vytautus.com  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų