REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
62
Meilė (nuotr. 123rf.com)

Pirmasis spalio sekmadienis, kaip rodo žvaigždės, bus išskirtinai palankus net trims Zodiako ženklams. Laukite naujos meilės!

62

Pirmasis spalio sekmadienis, kaip rodo žvaigždės, bus išskirtinai palankus net trims Zodiako ženklams. Laukite naujos meilės!

REKLAMA

Spalio 07 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Neverta užsiimti kuo nors svarbiu: pailsėkite arba nueikite į meilės pasimatymą.

Tauras

Sėkminga diena veiklai ir asmeninėms problemoms spręsti. Palankūs romantiški pasimatymai. Gali atsinaujinti senas ryšys.

Dvyniai

Mėginkite sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą. Labai tinkamas metas praleisti dieną kur nors gamtoje.

Vėžys

Kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Tinkamas metas ieškoti sąjungininkų, užmegzti svarbius bendradarbiavimo ryšius.

Liūtas

Labai svarbus metas: aplinkiniams darysite didelę (iš esmės – magišką) įtaką. Dabar turite ypatingą progą suvienyti jums reikalingus žmones bendram tikslui pasiekti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Dvilypis metas: nestigs sėkmės, aplinkinių dėmesio, pagalbos, tačiau galite visu tuo pasinaudoti ne taip, ne vietoje, ne laiku. Atidžiai vertinkite užsieniečių nuomonę, pasiūlymus, per juos vėliau ateis sėkmė. Vakaras palankus romantiškiems pasimatymams (bet ne naujiems santykiams užmegzti).

REKLAMA

Svarstyklės

Nederėtų konfliktuoti su tėvais: turite paklusti arba atidėti lemtingą pokalbį.

Skorpionas

Paklausykite draugo patarimo, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos. Puikus metas imtis didelio darbo kartu su draugais.

Šaulys

Atidžiai vertinkite pastabas, naujienas: galite išgirsti vertingos kritikos bei naudingų patarimų, sužinoti slaptos informacijos. Gali užsimegzti slaptas romantiškas ryšys.

Ožiaragis

Geros permainos ne už kalnų, bet šiandien dar likite saikingi ir prieš imdamiesi iniciatyvos pamąstykite, ar atlaikysite užgriuvusią atsakomybę? Nekomplikuokite esamos situacijos: ieškokite aiškių ir paprastų būdų, kaip susidoroti su esamais sunkumais, iškilusia problema šeimoje.

Vandenis

Geras laikas, padaugės ne tik aiškumo, bet ir idėjų. Jums nestigs praktiško įžvalgumo, rasite išeitį net iš sunkios situacijos.

Žuvys

Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi, liksite išgirsti ir suprasti.

Šaltinis: vytatus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų