REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėja nauja savaitė, o su ja ir nauji iššūkiai, darbai bei planai. Astrologas Naglis Šulija sako, kad ši savaitė pažers netikėtumų. Suklusti turėtų visi Zodiako ženklai. 

Artėja nauja savaitė, o su ja ir nauji iššūkiai, darbai bei planai. Astrologas Naglis Šulija sako, kad ši savaitė pažers netikėtumų. Suklusti turėtų visi Zodiako ženklai. 

REKLAMA

Avinas. Atrodo, ne darbai darbe rūpės, ir ne visokie „namų darbai“ bus svarbūs – šiose srityse kaip tik viskas vyks sklandžiai ir įprastai. Tačiau labai palankus metas palaikyti ar plėsti asmeninius santykius su jums svarbiais žmonėmis, taip pat sektųsi ir papildomų išteklių savo veiklai ieškoti.

Jautis. Nestigs nedidelių darbų, kasdienių reikalų, visokio bruzdesio, ir viską reikės daryti tiesiog dabar. Gali būti, jog teks ir sveikata domėtis. Šalia viso šio bruzdesio – ir asmeniniai reikalai: dalykinius palaikyti seksis kuo puikiausiai, o asmeniniai gali šlubuoti, bent jau savaitės pradžioje.

Dvyniai. Maždaug savaitės viduryje paaiškės, kad kasdienių darbų ilgiau atidėlioti negalima, nieko nelaukiant reikia kibti į juos ir jau kaip bus – taip. Bus, beje, visai neblogai. Apdairumo labai prireiks tiems, kam svarbūs sveikatos, gydymo(-si) reikalai. O rudens pramogos jus pačios susiras.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Susikaupti teks tiems, kurių veikla susijusi su kūryba, grožio, patogumų kūrimu, svetingumu – dabar sėkmė nėra garantuota. Atidumo, apdairumo prireiks ir tiems, kuriuos šiuo metu yra apėmę romantiniai jausmai. Užtai niekas netrukdys rūpintis namais, namiškiais bei šeimos reikalais.

REKLAMA

Liūtas. Būsite labai atviri, daug ir smagiai bendrausite ir su naujais draugais, ir su senais pažįstamais, bus lengva padaryti gerą įspūdį aplinkiniams. Puikus metas užsiimti pažintine veikla. Antra svarbi sritis – namai, šeimos reikalai. Čia jausmai, emocijos tik pakenktų, o santūrumas labai padėtų.

Mergelė. Gali būti, kad aplinkiniai tik nervins – tai, kad jūs norėsite ką nors pasakyti, paaiškinti gražiai ir vaizdingai dar nereiškia, kad jus tinkamai supras. Galimi visokie bendravimo sunkumai. Tačiau kuo puikiausiai klostysis piniginiai, turtiniai reikalai, jų imtis metas labai geras. Tikėtina apčiuopiama nauda.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite energingi, veiklūs ir puikios nuotaikos, lengvai bendrausite ir dalysitės ja su esančiais šalia, o jie atsilygins tuo pačiu. Atidumo, apdairumo prireiks tvarkant piniginius reikalus, siekiant naudos – nežengtas žingsnis dabar gali būti vertingesnis, nei skubota veikla.

Skorpionas. Atrodo, savaitė bus ne tokia jau lengva – noras viską daryti gražiai, gerai nusiteikus gali susidurti su ganėtinai kietakakčiu požiūriu ir pasipriešinimu, ypač savaitės pradžioje. Tačiau į viską žvelgiant grynai dalykiškai, būtų daug lengviau ir naudos daugiau.

Šaulys. Kol kas didelių pokyčių nebus, bent jau tikimybė menka. Vyraus kasdieniai darbai, ir įprastos aplinkybės – bus nuobodoka, tačiau bent jau nevargins. Galutinai neužmigti padės artimi draugai, o darbe – ateities planų aptarimas su kolegomis. Galima bus netgi kai ką pradėti tiesiog dabar.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Gali būti, kad darbe nestigs darbo, visokios veiklos. Visgi naujovių geriau imtis nuo savaitės vidurio – tuomet viskas eisis sklandžiau. Atrodo, atsiras vilčių, kad ir piniginiai reikalai ims klostytis sklandžiau, nors savaitės pradžioje gali būti ir visai priešingai. Tiesiog reikės kantrybės ir apdairumo. Kol kas.

Vandenis. Energijos daugėja, veiklumą ribojusios aplinkybės silpsta, tolsta, tad jausitės vis geriau. Visgi savaitės pradžia nėra palanki asmeniniams santykiams, be to, dėmesio bei papildomų pastangų gali paprašyti ir darbo, profesijos reikalai, ypač, jei jie susiję su grožio, patogumų kūrimu.

Žuvys. Gali būti, kad savaitė praslinks gana ramiai ir paprastai, mat svarbių darbų nei darbe, nei kitose srityse dabar tikriausiai nebus ir beliks ramiai žingsniuoti per kasdienybę pasinaudojant proga pasidairyti, kas aplink vyksta, kaip kiti gyvena. Palankus metas dalykinei kelionei ar žinių apie ją ieškojimui. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų