REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Seksas (nuotr. 123rf.com)

Norite paįvairinti miegamojo žaidimus? Nepatikėsite, kiek namuose turite daiktų, kurie jums gali puikiai pasitarnauti sekso metu. 

5

Norite paįvairinti miegamojo žaidimus? Nepatikėsite, kiek namuose turite daiktų, kurie jums gali puikiai pasitarnauti sekso metu. 

REKLAMA

Padėkite agurką į vietą ir pasinaudokite šiuo daiktų sąrašų.

 

Kokosų aliejus

Kokosų aliejus jums gali pasitarnauti visur, šis aliejus yra kiekvienos problemos sprendimas. Jei nenaudojate lateksu padengtų prezervatyvų, kokosų aliejus puikiai sudrėkins ir padės lengvai slysti. Ištirpęs aliejus lengvai slysta, taip pat yra švelnesnis ir ilgiau išlieka nei tradiciniai, vandens pagrindu veikiantys lubrikantai.

Šaukštas

Čiupkite šaukštą, pašildykite metalą rankose, o po to švelniais sukamaisiais judesiais, apvalia šaukšto dalimi, žaiskite su klitoriumi. Žaidimą pagerinsite šauktą patepdami kokosu aliejumi.

Ledo kubeliai

Naudokite ledo kubelius, kad užvestumėte partnerį. Švelniai kubelį stumdykite aplink spenelius ir kitas erogenines zonas. Ledo kubelius išmėginkite oralinio sekso metu. Įsidėkite ledo kubelį į burną, temperatūrų kaita išves jūsų partnerį iš proto.

REKLAMA
REKLAMA

Diržas

Diržas jūsų lovoje gali ypač paįvairinti sekso žaidimus. Šio aksesuaro pagalba galite surišti partnerio rankas ir karštai pamaloninti, taip pat jei mėgstate grubesnį seksą, diržas puikiai pasitarnaus pliaukštelėjimui sekso metu.

REKLAMA

Pagalvė

Misionieriaus pozą galite paįvairinti pagalvės pagalba. Pasidėkite ją po nugarą ir pojūčiai bus kitokie nei įprastai.

Plaukų gumelė

Šis triukas jums padės seksą prailginti ir ilgiau pasidžiaugti kūniškais malonumais. Uždėkite gumelę ant partnerio penio, spaudimas gali padėti išlaikyti jo erekciją daug ilgiau nei įprastai. 

Skalbimo mašina

Seksas ant veikiančios skalbimo mašinos atneš naujų pojūčių. Skleidžiama skalbimo mašinos vibracija viską padarys už jus, jums tereiks tik atsipalaiduoti ir mėgautis naujais pojūčiais.

Dušo galvutė

Dušo galvute pabandykite masturbuotis ir leiskite šiltas vandens čiurkšles tiesiai į savo klitorį. Dušo galvutė padės greičiau pajusti orgazmą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų