REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Ketvirtadienis – daugeliui ne pati geriausia diena. Ne vienam teks susidurti su nuovargiu, piniginiais sunkumais, gandais. Gali sušlubuoti netgi meilės reikalai ir sveikata. 

12

Ketvirtadienis – daugeliui ne pati geriausia diena. Ne vienam teks susidurti su nuovargiu, piniginiais sunkumais, gandais. Gali sušlubuoti netgi meilės reikalai ir sveikata. 

REKLAMA

Spalio 4 d. horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien bus daugiau pasyvumo, norėsis ramybės. Pastangų gailėsite net meilei. Kita vertus, noriai klausysitės gandų ir juos skleisite. Daug slaptų dalykų gali išaiškėti. Dėl to tik padaugės vidinės sumaišties.

Tauras

Tikriausiai ši diena privers pasirūpinti piniginiais, turtiniais reikalais, verslo dokumentais. Jeigu pasirodysite pernelyg smulkmeniški ir savanaudžiai, patys to nenorėdami galite nuvilti jums svarbų asmenį.

Dvyniai

Šiandien būsite nusiteikę užsiimti protiniu darbu, rašyti laiškus, tvarkyti savo elektroninį paštą, dokumentus. Vakare tikėtinos emocinės problemos, šiokie tokie nesusipratimai. Turbūt nedžiugins ir fizinė savijauta.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Uoliai tvarkysite ūkinius, buitinius reikalus. Jus gali prisiminti giminaitis, buvęs sutuoktinis ar vaikystės draugas. Tačiau bus nelabai malonu, jei kartu tai primins ir senas nuoskaudas, praradimus.

REKLAMA

Liūtas

Jums šiandien labiau rūpės meilė, vaikai ir pramogos nei kasdieniai darbai. Tačiau visiškai atsipalaiduoti turbūt nepavyks: atsiras neatidėliojamų reikalų arba susirūpinti privers sveikatos problema.

Mergelė

Aktualus bus pareigos jausmas, kantrybė. Daug dirbsite ir dar daugiau reikalausite iš kitų. Turbūt jausitės neužtikrinti dėl savo profesinės padėties, sveikatos, išvaizdos. Nemalonios užuominos nuolat skambės ausyse.

Svarstyklės

Galite stengtis užmaskuoti savo abejotiną poelgį ypatingu dėmesiu artimam žmogui. Galvokite, ką žadate, nes neišpildyti duotų pažadų nebus galimybės arba per daug kainuos.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Pažįstamas gali paprašyti paslaugos, ir tai sukels jums problemų. Regis, teks apsispręsti dėl investavimo, paskolos arba kalba suksis apie palūkanas, rankpinigius, rinkliavas, kitus finansinius įsipareigojimus. Išgyvenimų gali sukelti meilė ir seksas.

Šaulys

Galimi nedideli pasiekimai per publikacijas, užsienį, kultūrinę veiklą, tačiau bus ir rūpesčių. Į keblią situaciją galite pakliūti, bendraudami su įtakingais veikėjais, teikdami interviu ir pan. Pasistenkite atsakingai dirbti bei kalbėti ir nepadaryti klaidų.

Ožiaragis

Šiandien nelengva bus vykdyti konkrečias užduotis, pareigingai dirbti, tačiau jausite, kad tai būtina. Turbūt neišsisuksite nuo pokalbio su svarbiu asmeniu ir neišvengsite atsakomybės. Nervins užkulisinės intrigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Tikriausiai teks bendrauti su senu pažįstamu, prisiminti pažadą ar įsipareigojimą. Pasverkite savo žodžius. Jeigu dėl savo jausmų ar ketinimų abejojate, nesuteikite tuščių vilčių.

Žuvys

Šiandien nemažai jėgų išeikvosite neproduktyviam darbui, dalis pastangų nueis šuniui ant uodegos. Galimos keblios situacijos, sveikatos sutrikimai. Galbūt atskleisite kito žmogaus klastą, melą arba seną klaidą.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų