REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Kaip spaudžiate dantų pastos tūbelę? (nuotr. 123rf.com)

Psichologai teigia, kad 40% jūsų veiksmų yra ne dėl sąmoningų sprendimų, o įpročių. Nereikšmingi veiksmai iš tikrųjų sudaro jūsų kasdienę veiklą ir jie yra didžiulė jūsų gyvenimo dalis.

6

Psichologai teigia, kad 40% jūsų veiksmų yra ne dėl sąmoningų sprendimų, o įpročių. Nereikšmingi veiksmai iš tikrųjų sudaro jūsų kasdienę veiklą ir jie yra didžiulė jūsų gyvenimo dalis.

REKLAMA

Tokie nereikšmingi veiksmai gali daug atskleisti apie jūsų asmenybę ir jūsų dabartinę psichinę būklę. Tai apibūdinti gali net dantų pastos tūbelė. Būdai, kaip spaudžiate tūbelę, gali atskleisti, kokia asmenybė esate. 

 

Spaudžiate ir užvyniojate tūbelės galą

Jūs esate labai taupus ir tvarkingas žmogus, rūpinatės savo nuosavybe ir aplinkiniais žmonėmis. Esate perfekcionistas ir nieko nešvaistote veltui. Esate pripratę prie sunkaus darbo ir labai gerai išmanote savo darbą, o tai reiškia, kad kiti žmonės gali pasikliauti jumis. Jūsų namai visada yra švarūs, o gyvenimas yra labai organizuotas.

Spaudžiate tūbelės vidurį

Esate praktiškas ir aktyvus žmogus, dažniausiai visur skubate. Nesate pats tvarkingiausias ir organizuočiausias žmogus,tačiau jei susiduriate su iššūkiu – sugebate susitvarkyti ir viską išspręsti. Esate labai bendraujantis, turite daug draugų ir jums patinka būti viešumoje. Žinote, kaip subalansuoti savo gyvenimą ir emocinį stabilumą.

REKLAMA
REKLAMA

Spaudžiate tūbelės viršų

Esate užsispyręs ir galite padaryti labai daug, norėdami gauti tai, ko norite ir kad pasiektumėte savo tikslus. Jūs esate linkęs į pesimizmą ir retai pasitikite žmonėmis, pasikliaunate tik savimi. Mylite save, o tai labai gerai, tačiau nebūkite savanaudis ir nesinaudokite kitais žmonėmis saviems tikslams.

REKLAMA

Niekur nespaudžiate

Jums patinka būti vienam, esate svajotojas ir meniškas žmogus. Kartais gali atrodyti, kad jūs gyvenate atsiskyręs nuo visų ir susikūręs kitą pasaulį savo galvoje. Esate jautrus, švelnus, nuoširdus, dėmesingas ir tolerantiškas, tuo pačiu metu galite būti labai paprasti ir dosnūs.

Jūs visada turite daugybę minčių ir idėjų, kurias mielai pasidalinate su kitais.

Spaudžiate visur

Jūs matote pasaulį kitaip nei dauguma, esate labai meniški ir kūrybingi. Visur galite rasti grožį, tačiau jums sunku būti punktualiu ir tvarkingu. Nors ir sunku planuoti ar atlikti užduotis, tačiau esate labai optimistiškas ir atviras. Taip pat esate linkę į dažnus nuotaikos svyravimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų