REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Šiandien likimas yra numatęs nemažai iššūkių. Sunkiausia bus išvengti ginčų, o moterims – ypač. Tai taip pat netinkamas metas piniginiams reikalams tvarkyti. Taigi patartina atidžiai apgalvoti kiekvieną žingsnį.

43

Šiandien likimas yra numatęs nemažai iššūkių. Sunkiausia bus išvengti ginčų, o moterims – ypač. Tai taip pat netinkamas metas piniginiams reikalams tvarkyti. Taigi patartina atidžiai apgalvoti kiekvieną žingsnį.

REKLAMA

Spalio 3 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Lyg ir pajusite, kad viskas geriau, net užčiuopsite realius rezultatus, tačiau pačiu atsakingiausiu momentu viskas gali sužlugti, ir, ko gero, ne dėl jūsų kaltės.

Tauras

Teks kai ką aukoti ir kai ko atsisakyti save apribojant. Blogas laikas pinigams investuoti ar skolinti. Venkite bet kokių ginčų su sutuoktiniu: tai bus pernelyg skausminga ir per mažai teisinga.

Dvyniai

Nesiblaškykite, neskubinkite įvykių ir daug nesivilkite iš gautų pasiūlymų: bus svarbu mokėti bendrauti (t.y. išvengti ginčų), sudominti reikalingus asmenis (tik ne užsieniečius) savo reikalais ir net rūpesčiais.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Venkite bendravimo su aukštais, įtakingais asmenimis, įvairiais pareigūnais, nesiaiškinkite santykių su vadovybe ir tėvais, apdairiau vairuokite automobilį, ypač valdišką.

REKLAMA

Liūtas

Daug nenorėkite, ir reikalai pajudės geresne linkme, tiesa, jei iškart sieksite norimo rezultato, irgi viską sugadinsite. Moterims itin reikėtų vengti ginčų su vyrais, tiek mažais, tiek dideliais.

Mergelė

Pasiruoškite būti kantrūs, net nuolankūs, diplomatiški, tik taip pavyks įveikti bloga aplinkinių nuotaiką, pasipriešinimą, skeptiškumą.

Svarstyklės

Aplinkiniai bus priekabūs ir vargu ar norės jus išgirsti ir suprasti, tad venkite kristi į akis, nesivelkite į ginčus, būkite pagarbūs, nuoširdūs. Atsargiau elkitės su aštriais metaliniais įrankiais, ginklais. Venkite įsipareigoti prieš savo valią.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Įtempta diena: nervinsitės dėl visko, ko neturite, nepasiekėte, nelaimėjote. Tiesa, pakaks intriguojančių, originalių idėjų, kaip rasti išeitį iš aklavietės, tik netinkamas laikas jomis dalintis, netinka imtis jas įgyvendinti.

Šaulys

Venkite tvarkyti svarbių reikalų, ypač su užsieniečiais. Vakaro susitikimai, kelionė gali netikėtai suirti, būti nukelta kitam laikui. Galimi rūpesčiai ir nemalonumai per svečius (ko gero, nekviestus).

Ožiaragis

Mokėkite laiku sustoti, nebūkite užsispyrę, ypač kai kalbėsitės su tėvais ar vyresniais, viršesniais asmenimis. Būkite atidesni artimųjų sveikatai.

Vandenis

Patirsite bičiulystės jėgą, svarbą, o gal ir nusivylimą kai kuriais draugais. Tiesa, nesipykite ne tik su draugais, bet ir mylimaisiais. Blogas laikas azartiniams žaidimams (nebus paprasta suvaldyti azartą).

Žuvys

Atidžiai apgalvokite savo veiksmus bei žodžius. Bus svarbu taupyti jėgas ir laiką.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų