REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
64
Spalvos  (nuotr. 123rf.com)

Tikriausiai jau esate pastebėję, kad vienos spalvos drabužius mėgstate kur kas labiau už kitas spalvas. Pasirodo, kad žmogaus mėgstamiausia spalva gali daug ką pasakyti apie jo asmenybę, rašo bustle.com.

64

Tikriausiai jau esate pastebėję, kad vienos spalvos drabužius mėgstate kur kas labiau už kitas spalvas. Pasirodo, kad žmogaus mėgstamiausia spalva gali daug ką pasakyti apie jo asmenybę, rašo bustle.com.

REKLAMA

Taigi, kokia yra mėgstamiausia jūsų spalva?

Mėlyna – esate ramus, pasitikintis savimi ir galintis išlikti budrus labiau už kitus. Mėlyna – vandenyno spalva, ji dažnai siejama su jausmais ir vidine harmonija. Žmonės, kurie mėgsta dėvėti mėlynos spalvos drabužius moka būti vieni, tačiau puikiai sutaria ir su aplinkiniais.

Raudona – esate seksualumu trykštanti asmenybė, kuri nori išlikti ilgai atmintyje. Moksliniai tyrimai taip pat atskleidė, kad raudona spalva traukia aplinkinių žvilgsnius labiausiai iš visų spalvų. Žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra raudona, dažniausiai būna ekstravertai ir itin savimi pasitikintys.

Žalia – tokiems žmonėms gyvenime itin svarbi vidinė apsauga ir pinigai. Nors, žinoma, galima manyti, kad žalios spalvos mėgėjai yra tikri gamtos mylėtojai, bet iš tiesų jiems kur kas labiau rūpi jų apsauga santykiuose ir finansinė padėtis. Tokie žmonės trokšta, kad aplinkiniai juos matytų kaip sėkmingas, sveikas ir itin svarbias asmenybes.

REKLAMA
REKLAMA

Oranžinė – esate draugiškas, lengvai sukalbamas ir tikriausiai puikiai išmanote dramos gebėjimus. Žmonės, kurie dievina oranžinę spalvą, dažniausiai trokšta būti dėmesio centre ir nesivilti į itin rimtas bėdas. Tokie žmonės yra draugiški ir aplinkiniai tai ypač vertina. Pasak tyrimų, žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra būtent oranžinė nėra linkę greitai susituokti, tačiau jeigu jie pasiryžta vedyboms – jos dažniausiai būna vienintelės.

REKLAMA

Violetinė – žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra violetinė išsiskiria unikaliomis savo savybėmis. Jie į gyvenimą žvelgia šiek tiek kitokiu žvilgsniu nei kiti aplinkiniai. Neretai violetinės spalvos gerbėjai yra linkę į mistiką ir savitą realybės suvokimą.

Rožinė – šios spalvos gerbėjai yra šiek tiek naivūs ir neretai per daug švelnūs. Žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra rožinė, dažnai stengiasi pabėgti nuo realybės. Jie šiek tiek vaikiški, tačiau itin didelės ir nuoširdžios širdies.

Juoda – juodos spalvos gerbėjai yra linkę savintis kitus žmones, naudodami savo kontrolę. Jų realistiškas gyvenimo požiūris dažnai jiems suteikia pesimizmo ir niūrumo. Tačiau ši mėgstamiausia spalva gali reikšti, kad esate tiesiog didžiulis klasikos gerbėjas. Balta – balta spalva siejama su tyrimu ir nekaltumu. Žmonės, kurių mėgstamiausia spalva yra balta yra linkę būti draugiški ir per daug nesivelti į nesutarimus.

Geltona – geltonos spalvos gerbėjai yra vadinami tikrais laimingais idealistais. Tik itin laimingų žmonių yra mėgstamiausia spalva. Dėl tokių žmonių optimistiškumo jų idealizmas eina greta jų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų