REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Naglis Šulija (tv3.lt fotomontažas)

Prasidedantis spalio mėnuo daugeliui padovanos itin malonių staigmenų. Naglis Šulija perspėja, kad kai kuriems Zodiako ženklams reikia pasisaugoti, tačiau spalis, vis dėlto, daugeliui bus malonus. Štai ką žvaigždės jums prognozuoja ateinančią savaitę.

24

Prasidedantis spalio mėnuo daugeliui padovanos itin malonių staigmenų. Naglis Šulija perspėja, kad kai kuriems Zodiako ženklams reikia pasisaugoti, tačiau spalis, vis dėlto, daugeliui bus malonus. Štai ką žvaigždės jums prognozuoja ateinančią savaitę.

REKLAMA

Avinas. Vidinė būsena gali būti ne per geriausia, tad ne pasiekimai rūpės. Tačiau nekeliant sau ambicingų tikslų nudžiuginti gali asmeniniai santykiai – ir dalykinėje, ir asmeninėje srityse galimi naudingi susitikimai, pokalbiai, kurių metu, tikėtina, pasieks ne viena gera žinia.

Jautis. Nelengvas metas – ir darbo, profesijos reikalai reikalaus daug dėmesio bei pastangų, ir asmeniniams santykiams puoselėti jų reikės. Abi šias sritis kai kada suderinti bus ne taip jau paprasta. O dabar labai palankus metas rūpintis sveikata, nebūtinai vien sava.

Dvyniai. Linksmas, smagus metas – progų smagiai pasilinksminti tikrai nestigs. Būsite labai linksmi, kūrybiški, dėl to bus ne tik labai lengva patraukti aplinkinių dėmesį, bet ir iš tiesų sukurti ką mielo ir gražaus ne tik sau, o ir esantiems kartu (arba šalia). Apdairumo prireiks vykstantiems į kelionę.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Atrodo, daugiausia dėmesio ir jėgų bus skirta namams, šeimos reikalams, namiškiams, bet čia ir vyks viskas sklandžiausiai, pavyks daug nuveikti. Sunkiau su gražiąja gyvenimo puse: norai gali neatitikti galimybių, arba susidurs su kliūtimis, kurias bus sunku įveikti.

REKLAMA

Liūtas. Būsite atviri, daug ir mielai bendrausite ir su senais draugais, ir su naujais pažįstamais. Ypač lengva bendrauti bus dalykinėmis temomis, taip pat rašyti laiškus, raštus, mokytis ar mokyti kitus. O visokie „namų darbai“ gali gerokai šlubuoti. Čia nepaskubėsi.

Mergelė. Gali būti, kad ir reikės, ir norėsis (nes aplinkybės sutaps palankiai), užsiimti piniginiais reikalais. Kibus į juos, apčiuopiamos naudos ilgai laukti nereikės. Taip pat aplinkybės vers nemažai bendrauti, bet tai daryti teks apdairiai – ne visi pašnekovai bus nusiteikę geranoriškai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Būsite puikios nuotaikos, energingi, veiklūs, dėl to ir asmeninėje, ir dalykinėje srityje pavyks nuveikti išties nemažai. Puikiai sektųsi ieškoti reikalingų žinių ar perteikti jas kitiems. Tačiau piniginiai reikalai gali būti sudėtingi, siekiant naudos labai pravers apdairumas ir atidumas.

Skorpionas. Vidinė būsena didele ramybe nepasižymės. Viena vertus, noras būti gražiems (ir vidine prasme) ir daryti gražius dalykus niekur nedings, bet išorinės aplinkybės gali klostytis taip, kad tai daryti bus ganėtinai sunku. Savo jausmus saugoti irgi nepakenks.

Šaulys. Atrodo, savaitė bus gana rami – darbe vyraus įprasti darbai, namie – įprasta tvarka, nieko keisti ir su niekuo kovoti nereikės, taigi liks laiko sau, savo pomėgiams ar tiesiog ramiam pasidairymui aplink. Visai užsnūsti neleis artimi draugai – tikrai pasiūlys įdomios veiklos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Teks raitotis rankoves – nemažai veiklos gali būti darbe, profesijos srityje. Visgi vyraus, atrodo, nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, tik jų srautas gali būti nemažas. Ar ši veikla atneš finansinės naudos – atskiras klausimas, mat šioje srityje ne visos aplinkybės klostysis palankiai.

Vandenis. Noras ir mėginimas viską daryti greitai kaži ar pasiteisins – galimos klaidos, bus lengva į ką nors neatsižvelgti, ko nors nenumatyti ir pan. Žodžiu, geriau skubėti lėtai – ir asmeniniame gyvenime, ir su profesija susijusioje srityje. Tačiau labai palankus metas rudens kelionei, taip pat ir dalykinei.

Žuvys. Gana rami savaitė – ir dalykinėje, ir asmeninėje srityse daug veiklos neturėtų būti. Sėkmė lydės tuos, kurie ieško papildomų išteklių savo veiklai ar buičiai gerinti, o poilsinė, pramoginė kelionė nebūtinai vyks labai sklandžiai. Daug smagaus bendravimo, susitikimų atneš savaitgalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų