REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
G. Kiaulakytės šeimos stilius neretai susilaukia ir praeivių pagyrų (nuotr. Instagram)

Į sostines gatves išėjus pasivaikščioti šiai jaunai šeimai, praeiviai nejučia vis atsisuka pasižiūrėti į visų keturių šeimos narių suderintas aprangos detales. Tačiau dviejų vaikų mama 24-erių Gintarė Kiaulakytė tik šypteli: „Man smagu matyti, kaip visi šypsosi juos pamatę“.

58

Į sostines gatves išėjus pasivaikščioti šiai jaunai šeimai, praeiviai nejučia vis atsisuka pasižiūrėti į visų keturių šeimos narių suderintas aprangos detales. Tačiau dviejų vaikų mama 24-erių Gintarė Kiaulakytė tik šypteli: „Man smagu matyti, kaip visi šypsosi juos pamatę“.

REKLAMA

Vilnietė 24-erių Gintarė Kiaulakytė galėtų iš minios išsiskirti ne tik savo puikiu stiliaus pojūčiu. Ilgai neradusi patinkančio drabužio ar aprangos detalės, moteris ima ir pasisiuva juos pati.

Jauna mama didelį dėmesį skiria ne tik savo, bet ir visos šeimos stiliui, tarpusavyje derindama visų drabužius. Natūralu, kad toks išskirtinis stiliaus pojūtis neretai prikausto aplinkinių žvilgsnius, o drąsesni praeiviai net paklausia, iš kur yra pirktas vienas ar kitas derinys.

Gintare, tikriausiai nesuklysiu pasakiusi, kad jūsų visi šeimos nariai išsiskiria savo stilingumu. Bežiūrint jūsų nuotraukas, iš tiesų norisi rėkte rėkti „Wow!“. Ar daug laiko skiriate, rinkdama drabužius savo šeimai?

REKLAMA
REKLAMA

Įvairiai. Kartais tikrai daug laiko ir pastangų įdedu, ieškant drabužių, gal net siuvant kažkurį rūbą. Nemeluosiu, esu sūnui ieškojusi palto gal du mėnesius, kol pagaliau radau būtent tokį, kokio norėjau.

REKLAMA

Instagramo pasaulyje daugelis žmonių stengiasi sudaryti gana prabangaus gyvenimo įvaizdį, o visuomenėje neretai vyrauja nuomonė, kad gražiai ir stilingai rengtis galima, tik turint daug pinigų. O kaip yra jūsų šeimoje, ar daug lėšų skiriate savo drabužiams?

Stengiuosi neišlaidauti, pirkdama drabužius, o ypač vaikams, nes jie greitai juos išauga arba sunešioja. Kažkokių mėgstamiausių parduotuvių neturiu ir juos perku tikrai įvairiose vietose. Dažnai apsipirkinėju „Zara“, „H&M”, taip pat internetinėse svetainėse.

Jeigu ilgai ieškau kokio nors drabužio ir jo nerandu, tai tikrai apsilankau ir padėvėtų drabužių parduotuvėse. Ten seniau dažniau apsilankydavau, dabar tikrai retai, nes neberandu ten tiek gražių aprangos detalių.

REKLAMA
REKLAMA

Taigi, galima sakyti – esate pavyzdys, kaip galima atrodyti stilingai, neišleidžiant drabužiams begalės pinigų. Tačiau iš kur semiatės tokių derinių idėjų?

Man labai patinka žiūrėti „Instagram“, „Facebook“ arba „Pinterest“. Ten galima tikrai pasisemti daug idėjų. Kartais bandau sukurti kažką pati, kartais semiuosi idėjų būtent iš ten. Bet tikrai nesistengiu atkartoti viso stiliaus.

Tikriausiai būtų sunku į jus neatsisukti, einant gatve. Ar sulaukiate dėmesio iš aplinkinių ir praeivių gatvėje?

Paskutiniu metu dėmesio sulaukiame tikrai daug. Kartais būna, kad einant gatve prieina nepažįstama moteris ir klausia, kur pirktas yra vienas ar kitas drabužis. Daugiausia dėmesio sulaukia mūsų vaikai, bet man smagu matyti, kai aplink visi šypsosi, juos pamatę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O iš kur toks nuostabus jūsų stiliaus pojūtis?

Nepavadinčiau savęs labai stilinga... (šypsosi) Tiesiog darau tai, kas man patinka. Stengiuosi vis pasižiūrėti kas dabar yra madoje, nes nesivaikau jų aklai. Tikrai neperku drabužių, batų ar aksesuarų tik dėl to, kad jie madingi, nors man nepatinka.

Ar visada derinate drabužius tarp visų šeimos narių?

Kartais derinu, o kartais tiesiog viskas gaunasi spontaniškai. Kadangi mano vyrui svarbiausia yra patogumas, tai tikrai tenka pavargti, kol įtikinu kažką apsirengti. Nei vieno šeimos nario nerengiu per prievartą, ar tai, kas jiems nepatogu. Tikiuosi, kad vieną dieną galėsime vadintis tikrai stilingais (šypteli)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų