REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Savaitės vidurys ne visiems Zodiako ženklams žadamas turiningas, tačiau atsakingos veiklos nettrūks nei vienam.

43

Savaitės vidurys ne visiems Zodiako ženklams žadamas turiningas, tačiau atsakingos veiklos nettrūks nei vienam.

REKLAMA

Rugsėjo 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Darykite gerus darbus, padėkite, kam sunku, tačiau nelaukite ypatingos padėkos ar aplodismentų. Avantiūros nepatartinos. Vieniems tai nepakenks, bet kitiems gali baigtis liūdnai. Tad verta iš anksto pagalvoti apie galimas pasekmes.

Tauras

Trauks kelionės, apie tai svajosite ir plepėsite. Nederėtų nuleisti rankų arba užsispirti, jei įvyko nedidelis nesusipratimas. Atvirumu, nuoširdumu galite daug laimėti.

Dvyniai

Galimi įvykiai, kontaktai, kurie sukels iliuzijų antplūdį, rožines viltis. Kai kurie ankstesni jūsų siekiai nebeteks prasmės. Būkite atidūs, kad neįsiveltumėte į nelegalias aferas, intrigas.

Vėžys

Jūsų šiandieninė sėkmė labai priklausys nuo kitų žmonių nusiteikimo, palankumo. Gali suaktyvėti konkurentai ir priešai. Kita vertus, būsite tokie nepalenkiami ir kaprizingi, kad bet kam su jumis bus nelengva.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Būsite energingi, pasižymėsite gera komercine įžvalga, gebėjimu derėtis. Galbūt teks tarpininkauti, finansiškai įsipareigoti, sudaryti sutartį. Nors viskas turėtų išeiti į gera, jausitės labai rizikuojantys.

REKLAMA

Mergelė

Regis, būsite gerai nusiteikę, komunikabilūs, imlūs informacijai, reklamai. Galite teikti ar gauti interviu. Vis dėlto naujiena, kurią sužinosite, gali pasirodyti prieštaringa. Taps akivaizdu, kad reikia konkretizuoti reikalus ir ryšius.

Svarstyklės

Gana įtempta diena. Galite sulaukti netikėtos kritikos arba patys kelsite nepagrįstas pretenzijas. Regis, jums artimi žmonės kažkodėl nesidžiaugs tuo, kad jus domina bei verčia dėti daug pastangų.

Skorpionas

Būsite kūrybingi ir veiklūs. Galimas pokalbis ar įvykis, pakeisiantis kai kuriuos jūsų planus. Emocijų suteiks aplinkiniai bei nepaklusnūs vaikai. Tačiau humoro jausmas ir asmeninis patrauklumas gelbės jus visose situacijose.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien nusimato dalykinis pokalbis, reikalaujantis konkrečių atsakymų, aiškių argumentų. Padarysite darbštaus, stipraus žmogaus įspūdį. Tačiau viduje nebūsite nei stiprūs, nei užtikrinti tuo, ką darote, ko imatės.

Ožiaragis

Gali pasireikšti emociniai ekscesai. Galbūt kas nors atkakliais jus ves iš kantrybės. Tačiau kiti netaps pranašesni, jus įžeidę, jeigu jūs neleisite sau pasijusti nugalėtais. Bet kokiu atveju nepraraskite savigarbos.

Vandenis

Šiandien nesitikėkite stebuklų. Kiek atiduosite, tiek ir gausite. Regis, kils ūpas visur daryti tvarką, pradedant nuo savęs. Galbūt kursite ateities planus, kuriuose bus skelbiamas atsisveikinimas su žalingais įpročiais.

Žuvys

Regis, mėginsite įgyvendinti seniai puoselėtas idėjas. Pravartu susikaupti ilgalaikiams planams ir drąsiai žvelgti į ateitį. Tačiau pasikliauti derėtų ne visais. Kai kurie užmojai ir pažadai bus niekam tikę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų