REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)

Savaitės pradžia pozityviai nuteiks ne visus Zodiako ženklus. Vieniems šiandien sėkminga diena, seksis viskas, ko tik imsitės. Kitiems patariama vengti svarbių sprendimų.

12

Savaitės pradžia pozityviai nuteiks ne visus Zodiako ženklus. Vieniems šiandien sėkminga diena, seksis viskas, ko tik imsitės. Kitiems patariama vengti svarbių sprendimų.

REKLAMA

Rugsėjo 25 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepraraskite saiko bei diplomatiškumo, ypač jei teks bendrauti su vadovu. Jūsų dabartiniai ketinimai gali būti pražūtingi, tad nepriimkite svarbių sprendimų, ypač karjeros srityje.

Tauras

Mažiau planuokite, pasikliaukite savaimine įvykiu eiga: net nepastebėsite, kaip išsispręs rūpimas klausimas. Galimi apmaudūs nesusipratimai su namiškiais.

Dvyniai

Sudėtingas metas, nepalankus jokiai aktyviai veiklai. Nepriimkite svarbių sprendimų ir niekur neprievartaukite savęs. Jums trūksta poilsio, tad nepervarkite, nieko sunkaus nesiimkite. Pasisaugokite intrigų darbe.

Vėžys

Mažiau klausykite kitų patarimų, elkitės, kaip jums atrodo teisingai. Tai geras laikas pakovoti už savo pažeistas teises bei naują įtakos sferą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nereikėtų pasikliauti šiandien išgirstais pagalbos, paramos pažadais. Neverta tvirtinti sandorių. Galimi nesusipratimai tarp sutuoktinių.

Mergelė

Naudingų susitikimų, puikių pažinčių metas: nepraleiskite geros progos susidraugauti su jums maloniu ar svarbiu asmeniu. Būkite atidesni dirbdami su dokumentais.

REKLAMA

Svarstyklės

Niekur nesiveržkite ir nieko iš kitų nereikalaukite. Nesiimkite sunkių, atsakingų užduočių darbe.

Skorpionas

Venkite nereikalingos rizikos. Galimi nesusipratimai su mylimu žmogumi.

Šaulys

Visur būkite atidūs, atsargūs: nedidelė klaida gali tapti lemtingos nesėkmės priežastimi. Ypač būkite atidūs savo darbe.

Ožiaragis

Nebūkite užsispyrę, mokėkite įvertinti kitų idėjas bei galimybes. Patartina dažniau nusileisti ir nesivelti į ginčus, konkurencinę kovą.

Vandenis

Sunkokas metas, pasistenkite, jei manoma, daugiau laiko praleisti namuose ir ilsėtis. Nesiimkite sunkių, pavojingų darbų, venkite konfliktų su vadovybe bei kolegomis, ypač būkite atidūs.

Žuvys

Jei nebijote pralaimėti, tiktų tvarkyti skubius reikalus, bendrauti su reikalingais asmenimis. Palankios kelionės bei susitikimai su užsieniečiais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų