REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Horoskopai (nuotr. 123rf.com)

Šiandien žvaigždės daugybei paruošė gerą saują išbandymų. Bus sunku atsispirti kritikai, o nesuvaldytos emocijos gali pakenkti asmeninei gerovei. Susitelkite į darbą ir venkite pykčių tiek su kolegomis, tiek artimaisiais.

32

Šiandien žvaigždės daugybei paruošė gerą saują išbandymų. Bus sunku atsispirti kritikai, o nesuvaldytos emocijos gali pakenkti asmeninei gerovei. Susitelkite į darbą ir venkite pykčių tiek su kolegomis, tiek artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 20 horoskopas 12 Zodiako ženklų:

Avinas

Tikriausiai jums norėsis įspūdingos kelionės, egzotikos. Venkite intrigų, familiarumo, nežadėkite to, dėl ko nesate tikri. Jeigu kažkokie santykiai jau senokai klibėjo, buvo paremti melu, pasijus stiprus atšalimas.

REKLAMA

Tauras

Šiandieną pasistenkite elgtis korektiškai ir atsakingai. Būtų gerai, kad susitvarkytumėte aplinką, išmestumėte nereikalingą šlamštą, grąžintumėte skolas.

Dvyniai

Parūps mokslas, karjera, juridiniai reikalai. Tačiau tai kels nerimą ir įtampą. Galbūt imsitės atsakomybės ir darbų, kurių nepajėgsite įveikti. Regis, daug kas priklausys nuo aplinkybių, o ne nuo jūsų pastangų ar norų.

Vėžys

Savanaudiškumo ir agresijos jūsų aplinkoje šiandien netrūks, kiekvienas jausis visko geriausio nusipelnęs ir teisus. Tikriausiai išgirsite apie save tai, ko nesitikėjote išgirsti. Labiau pasirūpinkite sveikata ir įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Diena praeis ramiai, be pakitimų, jei nesistengsite visiems diktuoti savo valios, priblokšti neįprastais kritiniais pastebėjimais. Jei sugebėsite klausytis aplinkinių ir juos gerbti, galite sulaukti vertingų dėmesio ženklų.

Mergelė

Šiandien gerai nesuvoksite, kas aplinkui darosi. Nesugebėsite objektyviai vertinti situacijos, žmonių. Dėl nenumatytos priežasties arba dėl jums nesuprantamų intrigų kažkoks jūsų tikslas gali tapti sunkiai įgyvendinamas.

Svarstyklės

Pasižymėsite emocionalumu ir pretenzingumu. Jūsų nesivaldymas, neatsargumas gali atnešti problemų ne tik jums, bet ir aplinkiniams. Verčiau nepradėkite to, kas reikalauja konkrečių sprendimų, pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jūsų viltys lengvai pasipelnyti ar ką nors laimėti kitų sąskaita gali nepasiteisinti. Netinkamai galite išspręsti ir meilės dilemą, vaikų aktualiją. Nepamirškite, kad norėdami gauti, turite būti pasirengę ir duoti.

Šaulys

Kalbos suksis apie mokslą, komerciją, reklamą, darbo reikalus. Tikriausiai sulauksite pasiūlymų, susijusių su stažuote, kelione, įsidarbinimu. Dėl naujovių reikėtų rimtai pasukti galvą, pasiskaičiuoti, ką jos duos – naudą ar nuostolį.

Ožiaragis

Tikėtinas didesnis jautrumas, nervingumas. Net dėl menkiausios priežasties pyksitės su aplinkiniais. Daug kuo besirūpindami, besiblaškydami, galite neįvertinti realių savo arba kitų žmonių galimybių.

REKLAMA

Vandenis

Nebloga diena kūrybai, protiniams žaidimams, konkursams. Tačiau gali komplikuotis finansiniai reikalai, atsirasti neplanuotų išlaidų. Nederėtų būti patikliems, veltis į avantiūras.

Žuvys

Šiuo metu labai svarbu tinkamai vykdyti profesines pareigas ir gerai sutarti su kolegomis. Tik šitaip išvengsite įtampos bei konfrontacijos. Didesnį dėmesį skirkite tvarkai ir higienai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų