REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“

12

Robas Brezsnis – astrologas, muzikantas ir rašytojas, kurio kassavaitinis „Laisvos valios astrologijos“ horoskopas publikuojamas daugiau nei 120 leidinių visame pasaulyje. Astrologiją jis laiko ir poetiška sielos kalba ir sako: „Neprognozuoju ateities. Prognozuoju dabartį.“

REKLAMA

 AVINAS (kovo 21 – balandžio 19)

„Gėlės nesvajoja apie bites. Jos tiesiog žydi, ir bitės pačios atskrenda.“ Taip „Pabudimo knygoje“ rašo poetas ir filosofas Markas Nepo. Pertransliuoju šį jo pastebėjimą tau.

Tikiuosi, kad jis tau suteiks motyvacijos švaistyti mažiau energijos fantazavimui apie tai, ko nori, ir skirti daugiau jėgų tapimui nuostabaus grožio, gėrį nešančia būtybe, kuriai neįmanoma atsispirti ir kuri pritraukia tai, ko nori. Ateinančios savaitės bus puikus laikas planuoti ir skleisti labai konkrečius žiedus, laukia permainos, kurios smogs visu pajėgumu.

JAUTIS (balandžio 20 – gegužės 20)

Budis Waseso, buvęs Indonezijos vyriausybės kovos su narkotikais padalinio vadovas, buvo sugalvojęs radikalų planą, kaip užkirsti kelią už su narkotikais susijusius nusikaltimus nuteistiems žmonėms pabėgti. Jis norėjo pristatyti kardomųjų kalėjimų, kurie būtų apsupti grioviais su krokodilais ir piranijomis.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau jį pareigose pakeitusio Heru Winarko požiūris buvo kitoks. Jis norėjo, kad nuo narkotikų priklausomi žmonės ir perpardavinėtojai gautų reikiamą pagalbą reabilitacijos centruose. Tikiuosi, kad ateinančiomis savaitėmis, besigrumdamas su tiek savo, tiek kitų silpnybėmis, trūkumais ir nuodėmėmis, rinksiesi labiau H. Winarko, o ne B. Waseso požiūrį.

REKLAMA

DVYNIAI (gegužės 21 – birželio 20)

Tam tikra prasme „šventasis globėjas“ yra katalikų šventasis, kuris rojuje atstovauja tam tikrą žmogų, žmonių grupę, veiklą, dalyką ar vietovę. Pavyzdžiui, šv. Judas yra bergždžių reikalų globėjas. Šv. Pranciškus Asyžietis yra gyvūnų gerovės sergėtojas, o Šv. Kentigernas saugo nuo žodinio smurto. „Šventuoju globėju“ taip pat galima perkeltine prasme vadinti žmogų, kuris veikia kaip ypatingas vedlys ar gera įtaka.

Pavyzdžiui, vienoje savo novelių, Nathanielis Hawthorne'as karo veteranę slaugę vadina „šventąją jaunų gydytojų globėja“. Remdamasis esamais pranašiškais astrologiniais ženklais, kviečiu tave pagalvoti apie žmones, žmonių grupes, veiklas, dalykus ir vietoves, kurių šventuoju globėju galėtum būti tu.

REKLAMA
REKLAMA

Tavo vaizduotei sužadinti, štai keletas galimų variantų: galėtum būti aušros brizo, arba šviežiai nuskintų figų, arba linksmų dainų apie meilę saulėkaitoje, arba nenuspėjamų romantiškų nuotykių, arba gyvenimą keičiančių apsireiškimų žygiuojant gamtoje, arba dvasią pakeliančios muzikos šventasis globėjas.

VĖŽYS (birželio 21 – liepos 22)

1933 metais rašytoja Virginia Woolf savo draugei kompozitorei Ethelei Smyth parašė kritišką laiškelį, kuriame skundėsi jos emocinio subtilumo trūkumu. V. Woolf sakė draugei: „Tau viskas yra arba juoda, arba balta – tu arba raudi, arba džiūgauji. Aš tuo tarpu pamažu slenku nuo vieno pustonio prie kito.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ateinančiomis savaitėmis, mielas Zodiako ženklo kolega Vėžy, tau gali tekti sutikti tokių žmonių, kaip E. Smyth. Tačiau tavo šventa pareiga, tiek sau pačiam, tiek pasauliui, vis tiek bus likti ištikimam turtingai ir sudėtingai savo jausmų gamai.

LIŪTAS (liepos 23 – rugpjūčio 22)

„Žmonės išsilavinimą laiko dalyku, kurį galima pabaigti.“ – sako rašytojas ir mokslininkas Isaacas Asimovas, parašęs ir parengęs daugiau nei 500 knygų. Jis turėjo omenyje, kad išmintingi esame tuomet, kai džiaugiamės naujomis pamokomis visą laiką, kurį mums skirta gyventi šioje žemėje.

Kad neprarastume gyvybingumo, turėtume nuolat siekti naujų žinių, tobulinti naujus įgūdžius ir gilinti savo supratimą. Ar tai tau skamba viliojančiai, Liūte? Tikiuosi, kad taip, ypač ateinančiomis savaitėmis, kadangi geriau nei įprastai matysi bendrą tavo ateičiai reikalingų mokslų vaizdą.

REKLAMA

MERGELĖ (rugpjūčio 23 – rugsėjo 22)

Po Mergelės ženklu gimęs verslininkas Warrenas Buffettas yra vienas iš penkių turtingiausių žmonių pasaulyje. Per metus jo kompanija „Berkshire Hathaway“ į savo ir taip jau kupiną iždą vidutiniškai prideda 36 milijardus dolerių. Tačiau 2017 metais, JAV prezidento D. Trumpo įvykdytos mokesčių reformos dėka, W. Buffettas uždirbo 65 milijardus dolerių – tai 83 procentais daugiau, nei įprastinis jo metinis laimikis.

Anot mano atliktos pranašiškų astrologinių ženklų analizės, tavo gyvenime prasideda metus truksianti fazė, kurios metu tavo finansinės galimybės bus truputį panašios į W. Buffetto 2017 metus. Neprognozuoju, kad tavo uždarbis padidės 83 procentais. Tačiau tikėtis 15 procentų – visai pagrįsta. Todėl jau dabar pradėk planuoti, kaip tai padarysi!

REKLAMA

SVARSTYKLĖS (rugsėjo 23 – spalio 22)

Priėjęs prie bankomato prekybos centre, škotas vardu Colinas Banksas rado 30 svarų, kurių prieš jį bankomatu pasinaudojęs žmogus netyčia nepasiėmė.

Bet vietoj to, kad įsidėtų pinigus į kišenę, C. Banksas juos davė prekybos centro darbuotojui, ir taip galiausiai pinigai grįžo jų savininkui. Neilgai trukus po šio gero darbo, C. Banksas loterijoje laimėjo 50 000 svarų. Tai buvo greitai ir dramatiškai veikianti, gerojo pobūdžio karma.

Mano atlikta pranašiškų astrologinių ženklų analizė rodo, kad turi daugiau galimybių nei įprastai gauti naudos iš panašaus visatos teisingumo sistemos operatyvumo. Būtent todėl rekomenduoju tau daryti daugiau gerų darbų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS (spalio 23 – lapkričio 21)

Nerdamas į savo sielos gelmes ieškoti atsinaujinimo, atsimink šį poetės Šecherezados Siobhan liudijimą: „Noriu iškasti tai, kas manyje yra senoviška, kas per klaidą laikoma pabaisa... kad galėčiau išmokti, kaip ir vėl nebijoti.“

Ar turi pakankamai drąsos ir įžūlumo pats tai padaryti? Dabar puikus laikas paskandinti savo baimes, jėgų tam semiantis iš laukinės pirmykščių tavo gyvenimo šaltinių galios. Jei nori užsidirbti teisę lapkritį ir gruodį skrieti aukštyn, ateinančiomis savaitėmis kaskis kaip galėdamas giliau.

ŠAULYS (lapkričio 22 – gruodžio 21)

Pasak rašytojos Elizabethos Gilbert, štai koks „yra esminis klausimas, dėl kurio galvas suka visi kūrybiški sutvėrimai: ar turi drąsos išnešti aikštėn tavyje slypinčius turtus?“ Perskaitęs šią mintį, iš pradžių pamaniau – bet kodėl šie turtai yra paslėpti? Ar jie neturėtų būti visiškai akivaizdūs?

REKLAMA

Mano antroji mintis buvo, o kodėl šiems turtams išnešti aikštėn reikia drąsos? Ar tai neturėtų būti lengviausia ir maloniausia įmanoma užduotis? Tai, ką ką tik perskaitei, Šauly, bus tau tobulai tinkantis galvosūkis, kurį galėsi spręsti ateinančius 14 mėnesių.

OŽIARAGIS (gruodžio 22 – sausio 19)

Sage Grace pasivadinusi tinklaraštininkė savo skaitytojams siūlo sąrašą epitetų, kuriais ją galima vadinti vietoj pabodusio „faina“. Sąraše yra: žavi, kerinti, stulbinanti, didinga, išskirtinė ir taip toliau.

Ar galiu tuos pačius epitetus pritaikyti tau, Ožiaragi? Norėčiau pridėti dar kelis: švytintis, keliantis pasigėrėjimą, intriguojantis, viliojantis, spinduliuojantis. Tikiuosi, kad į juos reaguodamas nenurausi iš kuklumo ir neimsi protestuoti, kad nesi vertas tokios šlovės.

REKLAMA

Pasak pranašiškų astrologinių ženklų analizės, dabar tas laikas, kai tavo žavesiui ir protui reikalingas papildomas pripažinimas. Pasakyk savo draugams ir mylimiesiems, kad taip pasakiau aš. Taip pat juos informuok, kad taip gražiai tave vadindami, jie gali pažadinti vieną tavyje snaudžiantį potencialą.

VANDENIS (sausio 20 – vasario 18)

Daugelis išsilavinusių europiečių ir amerikiečių reinkarnaciją laiko lunatikų iliuzija, nors 1,5 milijardo Žemės gyventojų tai yra kertinis dvasinio gyvenimo akmuo.

Aš pats reinkarnaciją laikau protingo apsvarstymo verta hipoteze, nors mano reinkarnacijos įsivaizdavimui paaiškinti prireiktų šimtų puslapių.

Kad ir kaip ją beįsivaizduotum tu, Vandeni, dabar turi geresnę prieigą prie žinių, įgūdžių ir polinkių, kuriuos turėjai tame, ką pavadinsime „praeitais gyvenimais“ – ypatingai tuose praeituose gyvenimuose, kuriuose buvai tyrinėtoju, kitamaniu, gyvenai už įstatymo ribų ir buvai kokio nors dalyko pradininku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kertu lažybų, kad ateinančias keturias savaites jausiesi laisvesnis ir labiau norėsi eksperimentuoti.

ŽUVYS (vasario 19 – kovo 20)

„Kai pučia permainų vėjai, vieni žmonės stato sienas, o kiti – vėjo malūnus.“ – moko kinų patarlė. Norėjau į tai atkreipti tavo dėmesį, kadangi tavo apylinkėse švelnūs permainų vėjeliai netrukus gali virsti smarkiomis permainų vėtromis. Kaip būsi linkęs reaguoti – statysi sienas ar vėjo malūnus?

Nemanau, kad iš tavo pusės būtų labai kvaila rinktis sienas, tačiau ilguoju laikotarpiu, įtariu, kad vėjo malūnai geriau tau pasitarnaus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų