REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
58
Kas sudaužė vazą?

Mėgstate savo sugebėjimus patikrinti įvairiuose loginiuose testuose? Tuomet ši užduotis skirta būtent jums. Jai nesugaišite daug laiko, o galbūt sužinosite ir kažką naujo apie savo asmenybę.

58

Mėgstate savo sugebėjimus patikrinti įvairiuose loginiuose testuose? Tuomet ši užduotis skirta būtent jums. Jai nesugaišite daug laiko, o galbūt sužinosite ir kažką naujo apie savo asmenybę.

REKLAMA

Įdėmiai įsižiūrėkite į pagrindinį paveikslėlį ir atsakykite: kuris vaikas sudaužė vazą?

A vaikas

Jis tikriausiai sukelia daugiausia įtarimų, siekiant išsiaiškinti, kas sudaužė vazą. Jo akys yra nukreiptos į grindis, o jis pats atrodo besijaučiantis kaltas ir sunerimęs. Jo stovėjimo vieta taip pat išsiskiria iš kitų vaikų, nes jis žiūri į dešinę pusę, priešingai nuo kitų.

Jeigu pasirinkote šį vaiką, tai atskleidžia, kad ganėtinai lengvai pastebite smulkmenas savo aplinkoje. Jūs ganėtinai lengvai atkreipiate dėmesį į kitų žmonių kūno kalbos pokyčius. Visi jūsų sprendimai yra kruopščiai apgalvoti, rašo themindsjournal.com

REKLAMA
REKLAMA

B Vaikas

Ši mergaitė atrodo vyriausia iš visų vaikų. Jos suknelė yra ryškiai rausvos spalvos, o jos žvilgsnis yra nukreiptas į A vaiką. Tai galbūt atskleidžia, kad ji kaip vyriausias vaikas kaltina jaunesnį už vazos sudaužymą.

REKLAMA

Jeigu pasirinkote šią mergaitę kaip tikrąją kaltininkę, tai gali atskleisti, kad gyvenime jūs neretai esate linkę užbėgti įvykiams už akių, prieš tai gerai nepagalvojus apie jų pasekmes. Galbūt su šia mergaite jus sieja bendros atsakingos savybės, todėl pasirinkote būtent ją.

C vaikas

Ne taip kaip kiti vaikai, šis vaikas yra ganėtinai nematomas ir laikantis savo rankas kišenėse. Atrodytų, kad šis vaikas savo žvilgsniu kaltina A vaiką, tačiau nenori prisiimti teisinguolio vaidmens. Jeigu pasirinkote šį vaiką kaip kaltininką, tikriausiai jus suklaidino jo kūno kalba, kuri yra ganėtinai santūri ir nedrąsi.

REKLAMA
REKLAMA

Pasirinkdami šį vaiką, atskleidžiate, jog itin rūpinatės kitais, kurie jus supa. Aplinkiniai kreipiasi į jus pagalbos ir patarimų. Spinduliuodami savo charizma, esate pasirengę imtis iniciatyvos visose situacijose.

D vaikas

Apsirengusi rožine spalva mažoji mergaitė itin laikosi savo mamos, tarsi bijodama vazos šukių ir to, ką ji padarė. Be motinos, ji yra vienintelė, kurios akys yra nukreiptos į vazą. Visi kiti žiūri į A vaiką.

Ši mergaitė slepiasi už savo mamos, tarsi bėgdama nuo atsakomybės ir bijodama jos laukiančių piktų žodžių. Tai rodo, kad esate protinga ir itin patikima asmenybė. Jūsų pasitikėjimas savimi ir lengvai pastebimas, o jūsų padidintas jautrumas padeda geriau suprasti kitus žmones.

Jūs lengviau pastebite tikrąją tiesą nei kiti. Todėl jūs esate visiškai teisingi, pasirinkę šį vaiką. Būtent ši mergaitė ir sudaužė vazą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų