REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Šiandien žvaigždžių palankumą pelnys tie, kurie išliks ramūs įtemptomis akimirkomis. Juo labiau, patartina vengti pagyrų – dėl savęs ir artimųjų džiaukitės tyliai. 

12

Šiandien žvaigždžių palankumą pelnys tie, kurie išliks ramūs įtemptomis akimirkomis. Juo labiau, patartina vengti pagyrų – dėl savęs ir artimųjų džiaukitės tyliai. 

REKLAMA

Rugsėjo 19 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Objektyvumo deficito laikas, kai matome tai, ką norime matyti, o ne tai, kas yra iš tiesų. Būtų geriau mažiau dirbti (ne tiek klaidų padarysite) ir daugiau ilsėtis (atsipalaidavęs žmogus ne taip greitai susierzina, mažiau nervinasi).

Tauras

Nepasidalijimas įtakos sferomis (šeimoje ar darbe), taip pat pinigai, meilė gali tapti rimto konflikto ar nusivylimo priežastimi. Gresia nuostoliai dėl neapgalvotų veiksmų.

Dvyniai

Mažiau vilkitės: jūsų galimybės gali būti apribotos. Jei turite reikalų su užsieniečiais, nepasikliaukite jų pažadais, tik tuščiai sugaišite. Netinkamas laikas kelionei.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pavojingas metas karjerai, per šios dienos klaidas galite prarasti ne tik vadovybės pasitikėjimą, bet ir darbo vietą ar būti perkelti į žemesnes pareigas.

REKLAMA

Liūtas

Vargu ar jums pavyks viską sutvarkyti taip, kaip norisi. Mažiau tikėkitės ir pasikliaukite vien savo jėgomis bei galimybėmis.

Mergelė

Daug kuo nepalanki, nuostolinga diena. Nesiimkite sunkių darbų, atsakingų užduočių.

Svarstyklės

Nepasiduokite pirmai į galvą šovusiai minčiai, netikėkite pirmuoju įspūdžiu. Nerizikuokite savo reputacija, karjera, sveikata, gyvybe.

Skorpionas

Dirbkite savo kasdienius darbus, pernelyg negalvodami nei apie rezultatus, nei apie vertinimus, tai padės likti ramiems.

Šaulys

Pasistenkite neprarasti geros nuotaikos ir labai savęs nepeikite, bet ir negirkite. Labiau tikėkite savimi, mylimu žmogumi, vaikais, šeima.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Gali tekti patirti nepelnytų nuoskaudų darbe ar susidurti su savo vaikų, mylimo žmogaus, sutuoktinio nedėkingumu. Kol kas nepavyks nei pataisyti, nei pagreitinti įvykių eigos, todėl verta susitaikyti su tuo, kaip klostosi reikalai.

Vandenis

Nors mėginsite optimistiškai reaguoti į didėjančius rūpesčių darbe ir namuose kalnus, nesusipratimus, antrąją dienos pusę galite prarasti kantrybę ir imti pyktis su dalykiniais partneriais, sutuoktiniu, mylimu asmeniu ar net savo vaikais.

Žuvys

Neverta imtis sudėtingų, atsakingų darbų, bendrauti su jums nemaloniais asmenimis, aiškintis santykių su tais, kuriuos mylite. Atidžiau tikrinkite tai, ką darote, ir nesitikėkite naudos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų