REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Pirštai

 Apie savo charakterį pagal pirštus galima sužinoti daug įdomių dalykų.  Žmogaus pirštų ilgis nulemiamas jam dar būnant įsčiose.

30

 Apie savo charakterį pagal pirštus galima sužinoti daug įdomių dalykų.  Žmogaus pirštų ilgis nulemiamas jam dar būnant įsčiose.

REKLAMA

Perskaitykite ir galbūt atrasite sau šį tą naujo.

Ilgi pirštai

Tokius pirštus turi impulsyvūs, greitai apsisprendžiantis ir nekantrūs žmonės. Ne itin stiprūs savo įžvalgumu, bet geri vykdytojai. Šie žmonės gali būti egoistiški, kuomet kalbama apie asmeninius interesus.

Kai kurie ilgų pirštų savininkai labai mėgsta pavalgyti, išgerti ir gerai pasilinksminti.

Storoki pirštai

Tokiais žmonėmis galima pasitikėti,  jais galima pasikliauti, tačiau šie asmenys yra šiek tiek materialistai, mėgstantys žemiškus malonumus, rašo „Woman“.

Ploni pirštai

Meilė, grožis ir kultūra – pagrindiniai šio žmogaus interesai. Šie asmenys yra diplomatiški, kontroliuojantys savo emocijas. Atsargūs ir apdairūs, visuomet apsvarsto sprendimus prieš juos priimdamas, jiems būdingi geri vertinimo gebėjimai. Dažniausiai tai geri, jautrūs, galintys padėti, bet įtarus žmonės.

REKLAMA
REKLAMA

Lankstūs pirštai

Tokie žmonės gali būti klastingi, įtarus, ypatingai ryškiai šios savybės pasireiškia žmonėms, kurių pirštai lenkti į delno pusę. Dažniausiai šie asmenys yra geri, bendraujantys pašnekovai, tačiau mėgstantys išpliurpti paslaptis.

REKLAMA

Pirštai iškiliais nareliais

Tokie žmonės – analitikai, pastebintys net ir smulkiausias detales. Iškilęs narelis (pirmasis, esantis arčiau nago), išduoda žmogaus apdairumą ir atsargumą visa kame. Vidurinis gumbelis parodo pavydėtiną protą.

Kai aiškiai matomi abu iškilę gumbeliai, tuomet toks žmogus paprastai visus erzina, su juo būna sunku gyventi. Jei sąnariai ties pirštų pagrindu nelygūs, tuomet žmogui būdingas nerūpestingumas, sveikatos ir punktualumo nevertinimas.

Lygūs pirštai (beveik nesimato narelių)

Tokie žmonės švaistosi pastabomis ūmiai ir impulsyviai. Ganėtinai emocingi ir aistrų valdomi asmenys.

REKLAMA
REKLAMA

Falangos

Jei priekinė falanga (atstumas nuo piršto pagalvėlės iki pirmojo nariuko) ilgesnė, gali būti, kad žmogų valdo aukščiausi instinktai.

Ilgesnė vidurinė falanga – žmogus gerai nardo versle. Ilgesnė apatinė falanga – žmogus gyvena šia diena. Ilgos visos falangos – jėga ir autoritetas, kantrybė, sveikas protas, bet garbės troškimas.

Trumpos visos falangos – jėga, gyvybinė energija, spontaniškumas ir judrumas. Storos falangos – materializmas ir garbėtroškiška prigimtis, meilė prabangai. Plonos falangos – polinkis į meną, kūrybą, naujoves, mokėjimas valdyti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų