REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Moteris (nuotr. 123rf.com)

Tik vieną vienintelį Zodiako ženklą, kaip rašoma cluber.com.ua, galima vadinti tikriausiu velnio advokatu. Pasirodo, tai yra Svarstyklių Zodiako ženklas. 

24

Tik vieną vienintelį Zodiako ženklą, kaip rašoma cluber.com.ua, galima vadinti tikriausiu velnio advokatu. Pasirodo, tai yra Svarstyklių Zodiako ženklas. 

REKLAMA

Velnio advokatu buvo laikomas asmuo, Romos katalikų bažnyčioje turėjęs oponuoti svarstant dėl asmens paskelbimo šventuoju.

Velnio advokatas turėjo kelti abejones, ar tikrai verta konkretų asmenį paskelbti šventuoju. Asmuo būdavo pripažįstamas šventuoju tik tada, jei šis advokatas nerasdavo jokių įtikinamų argumentų to nedaryti.

Šis Zodiako ženklas taip astrologų vadinamas dėl jiems būdingų bruožų: jis yra tvirtas, darbštus ir stiprus. Tai asmenybės, galinčios padėti išspręsti ne tik savo, bet ir aplinkinių problemas. Svarstyklės visais atvejais padeda kitiems, randa tinkamiausius sprendimus. 

Galbūt jie ne visada gali padėti ar pagelbėti, tačiau suteikti psichologinę pagalbą tikrai dažniausiai gali. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklių gyvenimai dažniausiai tinkamai subalansuoti. Jie moka užkrėsti kitus gera energija, sugeba išnaudoti savo gerą nuotaiką, siekdami padėti kitiems. 

REKLAMA

Svarstyklės dažniausiai vadinamos velnio advokatu ne be reikalo: dažniausiai jie turi pasirinkti vieną konflikto pusę ir užgesinti įsiplieskusius ginčus. 

Vidiniu šarmingumu žavinčios Svarstyklės sužavi daugelį: jos geba atrodyti svarbiai ir įdomiai, jos moka save pateikti taip, kad daugeliui būtu įdomu su jomis bendrauti, keliauti, pramogauti ir bendrauti. 

Reikia pastebėti, kad jautrumas yra Svarstyklių bruožas. Net tada, kai Svarstyklės ginčijasi, niekas neabejoja jų charizma, gerumu ir nuoširdumu. 

Svarstyklės nemoka pykti, dažniausiai atsitraukia nuo degančio įvykio sukūrio ir užima ramesnę padėtį. 

Svarstykles globoja Venera, kuri yra grožio ir meilės deivė, todėl šio Zodiako ženklo atstovai vertina grožį visomis prasmėmis: tiek draugus, tiek partnerius, tiek meną bei muziką. 

.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų