REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
35
Teisme nuspręstas S. Grafininos vyro likimas

Sandros Grafininos dingimas iki šiol kelia nemažai klausimų. Daugeliui neramu, kur iki šiol yra dviejų vaikų mama. Keliama ne tik dingimo be žinios, bet ir galimo nužudymo versija.

35

Sandros Grafininos dingimas iki šiol kelia nemažai klausimų. Daugeliui neramu, kur iki šiol yra dviejų vaikų mama. Keliama ne tik dingimo be žinios, bet ir galimo nužudymo versija.

REKLAMA

Tačiau kur šiuo metu dienas leidžia S. Grafininos vaikai – nė metukų neturinti mergaitė? Valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovė spaudai Vaiva Arnašė tv3.lt sakė, kad šiuo metu mergytė yra pas laikinuosius globėjus, tačiau ne pas giminaičius.

„Vieną kartą giminaičiai buvo pareiškę norą, tačiau tai ir pasibaigė tik norais. Mergytė yra pas laikinuosius globėjus, su kuriais nesieja joks kraujo ryšys. Gyvena Šiauliuose“, - situaciją komentavo atstovė spaudai.

Jos teigimu, kai buvęs S. Grafininos vyras Nigelas Westas buvo paleistas į laisvę, jis kreipėsi į Vaikų teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybą bei pareiškė norą tvarkytis dokumentus bei įrodyti esantis tikrasis mergytės tėvas.

REKLAMA
REKLAMA

„Sakė, kad atsiųs advokatą, per kurį bus tvarkomi visi reikalingi dokumentai, tačiau iki šiol nesikreipė joks vyro advokatas“, - paaiškino V. Arnašė.

REKLAMA

Ji nuramino, kad mergytė šiuo metu yra saugioje aplinkoje, todėl skaitytojai neturėtų jaudintis, kur dienas leidžia dingusios moters dukra.

Širdį atvėrė pirmojo vaikelio tėvas

Sandra Grafinina iš viso turi du vaikus: sūnų ir mergaitę. Nors ilgą laiką Sandra pasakojo tik apie dabartinį savo vyrą Nigelį Westą, pasirodo, kad pirmojo sūnaus moteris susilaukė dar prieš jį – su savo pirmuoju širdies draugu, lietuviu S.M (vardas ir pavardė redakcijai žinomi - red. past.), kuris sutiko tv3.lt papasakoti, kur šiuo metu yra pirmasis Sandros vaikas.

Visą laiką sūnus augo su savo mama, tačiau S.M. išsikovojus matytis su vaiku savaitgaliais, moteris išvažiavo į užsienį. Būtent Anglijoje iš jos neseniai buvo paimtas pirmasis sūnus.

REKLAMA
REKLAMA

Tai tv3.lt portalui patvirtino ir pats biologinis vaiko tėvas S. M., su kuriuo dabar ir auga judviejų sūnus. Kaip tikino jis, vaikas su juo auga nuo šios vasaros.

Atimtas dėl girtuokliavimo ir nepriežiūros „Anglijoje dėl girtuokliavimo ir nepriežiūros buvo atimtas iš jos sūnus. Pasiėmiau jį iš vaikų namų. Dabar vaikui viskas gerai, jis auga su dviem savo sesėmis (vyras yra sukūręs kitą šeimą - red. past.). Aš visada norėjau, kad jis augtų kartu su manimi“, – sako vyras.

Paklausus, ar Sandra prižiūrėjo ir domėjosi savo vaiku, S.M. patikina, kad ji su vaiku pasimatydavo Lietuvoje. „Skambino, matydavosi su vaiku Lietuvoje. Vaiku ji domėjosi, rūpinosi. Ir kas keisčiausia, kad ji dabar dingo“, – pasakoja vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras neslepia – jis susirūpinęs savo vaiko mamos dingimu, tačiau jokių galimų versijų, kur galėtų būti moteris, jis neturi.

Paliko ir šunis

Dar praeitų metų spalio mėnesį Sandra Grafinina viešai skelbėsi, kad 28-ojo gimtadienio proga ji paaukojo šunų prieglaudai „Šiaulių letenėlė“ ir iš ten pasiėmė kalytę Feliciją.

Tuomet moteris neslėpė džiaugsmo nauja augintine. Be jos moteris augino dar septynis šunis – šešis špicus ir labradorą. Tačiau kaip dabar paaiškėjo, S. Grafinina prieš dingimą savo buvusiam vyrui Nigelui Westui paliko ne tik savo mažą dukrytę, bet ir visus šunis.

Deja, vaikas dėl nepriežiūros vis dėlto iš vyro buvo paimtas, todėl kyla klausimas, kas šiuo metu prižiūri ir S. Grafininos šunis? „Šiaulių letenėlės“ darbuotojai puikiai prisimena S. Grafininą ir savo buvusią augintinę kalytę Feliciją, būtent dėl jos darbuotojai labiausiai šiandien ir nerimauja.

REKLAMA

„Matėmė informaciją, kad Sandra yra dingusi, todėl mes jos labai ieškome.

Turime informacijos, kad Felicija šiuo metu su kitais šunimis yra pas jos vyrą, tačiau su juo niekaip negalime susisiekti“, – susirūpinimo neslėpė „Šiaulių letenėlės“ atstovė. Jos teigimu, vyras savo mobiliojo telefono nekelia visai.

Grįžo į Lietuvą

Kaip rašoma pranešime, liepos 17 d. į Šiaulių apskrities policiją kreipėsi Sandros sesuo ir pranešė, kad nuo šių metų liepos 1 d. ji negali susisiekti su Didžiojoje Britanijoje gyvenančia seserimi Sandra Grafinina.

Tiek Anglijoje, tiek Lietuvoje pradėta dingusiosios paieška. Nustatyta, kad Sandra Grafinina liepos 1 d. grįžo į Lietuvą. Gegužės mėnesį interviu tv3.lt ji pasakojo auginanti dukrytę, kurios susilaukė Didžiojoje Britanijoje ir ją auginanti, kaip pati pasakojo, su nauju mylimuoju.

Iš pirmosios santuokos su multimilijonieriumi Nigelu Westu ji augino sūnų. Šiaulių policija tv3.lt ketvirtadienio rytą informavo, kad Sandra yra ieškoma viena, neieškomas nei kūdikis, nei vyresnis sūnus.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų