REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Diana ir Gitanas Nausėdos

Šiandien ta diena, kai pagaliau Gitanas Nausėda paskelbė savo sprendimą dėl dalyvavimo 2019 metais vyksiančiuose Prezidento rinkimuose.

19

Šiandien ta diena, kai pagaliau Gitanas Nausėda paskelbė savo sprendimą dėl dalyvavimo 2019 metais vyksiančiuose Prezidento rinkimuose.

REKLAMA

Susitikimo su žiniasklaida metu G. Nausėdas žadėjo kurti gerovės valstybę ir siekti visuomenės vienybės. „Yra laikas kariauti, o yra laikas taikiai sugyventi ir kantriai dirbti.

Palaikyti savo vyro atvyko ir kandidato į prezidentus žmona Diana, kuri po oficialaus vyro patvirtinimo dėl dalyvavimo rinkimuose viešai tarė jaudinančius žodžius.

Pasisveikinusi su atvykusiais žurnalistais moteris sakė: „Žemaitė moteris nesako „Mano vyras“. Ji sako – „Mano žmogus“. Jai nereikia eiti į rytus ar vakarus tam, kad išsikovotų savo teises ir laisves. Ji visada, per amžius, buvo ir tebėra, unikali savo nepriklausoma dvasia.

Įsiklausykime širdimi. Kiek pamatinės laisvės moteriai, vyrui ir valstybei yra užkoduota dviejų sąvokų dermėje „Mano žmogus“. 

REKLAMA
REKLAMA

Mano žmogus gali būti netobulas. Mano žmogus gali klysti, bet jis negali primesti savo silpnumo valstybei. Jis turi žinoti aiškų kelią ir turi skinti tą kelią kiekvienam laisvos Lietuvos piliečiui.

REKLAMA

Jis turi turėti valios ir jėgų vesti į priekį visus. Tikiu savo žmogumi. Tikiu, kad Lietuva gali augti.

Šiandien, atsistojusi šalia savo vyro kalbu, nes tikiu jo ryžtu, energija ir veiklumo genu. Tai žmogus, kuris gali pakeisti pasaulį. Todėl šiandien aš viešai atiduodu jam savo balsą tam, kad jis galėtų įgalinti tyliąją Lietuvą. Tegu tėvynė mums padeda“, - kalbėjo G. Nausėdos žmona.

G. Nausėdą atlydėjo jo rėmėjai verslininkas Ilja Laursas, ekonomistas Teodoras Medaiskis, politologas Mindaugas Jurkynas, žurnalistas laidų vedėjas Vytaras Radzevičius, vaikų psichiatras Linas Slušnys, teisininkas Tomas Davulis.

REKLAMA
REKLAMA

54 metų G. Nausėda nuo 2000-ųjų dirbo SEB banke, anksčiau yra ėjęs aukštas pareigas Lietuvos centriniame banke.

Iš SEB banko prezidento patarėjo pareigų G. Nausėda pasitraukė rugsėjo 7 dieną.

Pastaruoju metu jis pirmavo visuomenės nuomonių apklausose tarp potencialių kandidatų į prezidentus. G. Nausėda šį mėnesį turi apsispręsti, ar dalyvauti konservatorių pirminiuose rinkimuose renkant Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų kandidatą į prezidentus.

Pirmasis prezidento rinkimų turas vyks kitų metų gegužės 12 dieną.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų