REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Naglio Šulijos horoskopas

 Naglis Šulija praneša, kad kita savaitė daugeliui Zodiako ženklų bus ypatinga. Vis dėlto, pasirūpinti reikėtų ir savimi, ir savo artimųjų sveikata. Sukluskite ir užkirskite kelią nelaimėms. 

24

 Naglis Šulija praneša, kad kita savaitė daugeliui Zodiako ženklų bus ypatinga. Vis dėlto, pasirūpinti reikėtų ir savimi, ir savo artimųjų sveikata. Sukluskite ir užkirskite kelią nelaimėms. 

REKLAMA

Avinas. Darbe kiek sparčiau suktis reikės savaitės pradžioje, vėliau tokia būtinybė praeis. Kitose srityse bus ramu kaip šuliny, dėl to liks daugybė laiko arba savo pomėgiams, arba tiesiog poilsiui. Pati savaitės pabaiga gali atnešti naujienų asmeninių santykių srityje.

Jautis. Darbe dirbti tarsi ir reikės, bet aplinkybės gali susiklostyti taip, kad visi geri norai norais ir liks. Iš tiesų metas toks, kad niekur neskubėti gali būti išties išmintinga. Labai geras metas palaikyti ir puoselėti asmeninius santykius su žmonėmis, kurie jums patinka.

Dvyniai. Gali būti, kad dabar rūpės namai, šeimos reikalai – pavyktų šioje srityje nuveikti išties nemažai. Palankus metas tvarkyti reikalus, susijusius su nekilnojamuoju turtu. Galimybę kur nors keliauti dabar patartina apsvarstyti labai atidžiai, užtai rūpintis sveikata tikrai niekas netrukdys.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Būsite labai atviri, mielai bendrausite visokiomis temomis su pačiais įvairiausiais žmonėmis. Bus lengva mokytis ar mokyti kitus. Taip pat dabar daugės progų smagiai pasilinksminti, o tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, labai dažnai lydės įkvėpimas ir pripažinimas.

REKLAMA

Liūtas. Dėmesys dabar gali natūraliai nukrypti piniginių, turtinių reikalų link – pastangos šioje srityje nesunkiai atneš apčiuopiamos naudos. Kita svarbi sritis – namai, šeimos reikalai – bus lengva pasiekti, kad čia būtų dar jaukiau ir dar gražiau. O kai kurių santykių dabar geriau nejudinti.

Mergelė. Būsite energingi, veiklūs, iškalbingi ir greitai tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar gali būti nemažai. Geras metas planuoti piniginius reikalus – netrukus prasidės palankus metas imtis veiklos šioje srityje. O dabar galima išnaudoti progas smagiai pabūti su draugais.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Labai ramus metas – galima sakyti visose gyvenimo srityse dienos slinks ramiai, be didelių darbų ar iššūkių. Dėl to galima sakyti, jog ši savaitė – savotiškas atostogų ir poilsio metas prieš veiklumo laikotarpį, kuris jau visi čia pat.

Skorpionas. Dirbti gal ir reikia, bet vargu ar norėsis – būsite atsipalaidavę, jausmingi, linkę pasimėgauti visais gyvenimo malonumais – koks čia dar darbas? Tačiau įkvėpimas ir sėkmė lydės tuos, kurių veikla susijusi su kūryba, grožio, patogumų kūrimu. Čia pripažinimo ilgai laukti nereikės.

Šaulys. Atrodo, teks padirbėti – nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Gali būti, jog vyraus nedideli darbai, greitai sutvarkomi reikalai, tik jų bus ne taip jau mažai. Vairuojantiems praverstų prisiminti posakį „skubėk lėtai“ – apmaudžių nesusipratimų tikimybė dabar padidėjusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Šią savaitę niekur skubėti nei reikės, nei norėsis, tad beliks ramiai žingsniuoti paskui kasdienybę ir ilsėtis, mat darbymetis profesijos srityje tikėtinas jau visai netrukus, kitą savaitę, ir praverstų jam pasirengti. Malonių pramogų rasti padės artimi draugai.

Vandenis. Aplinkybės gali susiklostyti taip, kad iniciatyvą rodyti gal ir norėsis, tačiau nebus nei kur, nei kaip. Gal ir gerai – mat dabar ką nors padaryti ne taip, ne ten ir ne tada gali būti visai lengva. Kažkokių malonių aplinkybių gali būti darbe. Artėja labai palankus metas rudens kelionei.

Žuvys. Darbe darbo ne per daugiausia, namie viskas savo vietose, kitose srityse vaidinti narsuolius ar darbštuolius irgi nereikės. Palankus metas tvarkyti teisinius reikalus, žinoma, jeigu jų yra. Taip pat labai palankus metas smagiai kelionei – pailsėti pavyktų puikiai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų