REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įpusėjęs rugsėjis kartu su vis labiau rudenėjančiu oru atneša ir negandų pliūpsnį. Ketvirtadienį net dviem Zodiako ženklams reikia saugoti pavojaus.

Įpusėjęs rugsėjis kartu su vis labiau rudenėjančiu oru atneša ir negandų pliūpsnį. Ketvirtadienį net dviem Zodiako ženklams reikia saugoti pavojaus.

REKLAMA

Rugsėjo 13 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nepatartina daug kalbėti, aiškintis teisybės, su kuo nors dėl ko nors tartis. Stenkitės nesivelti į svetimus reikalus, nereikšti savo nuomonės, juolab nesmerkti.

Tauras

Negeras laikas. Geriau atsitraukti nuo intensyvių darbų, daugiau laiko praleisti namuose. Galimi netikėtumai, dėl kurių grius artimiausi planai.

Dvyniai

Neturėtumėte daug vilčių dėti į šiandien gautus dalykinius pasiūlymus ar užsimezgusias romantiškas pažintis: tai gali būti spąstai. Stenkitės likti geriau informuoti. Nebūkite patiklūs, atviri, saugokite paslaptis.

Vėžys

Pavojinga diena, niekur neskubėkite, su niekuo nesipykite. Verta pasikliauti tik savo triūsu, nieko neprašykite jums padėti, už jus ką nors padaryti: likti savarankiški. Jei kas mėgins užkrauti jums savo rūpesčius bei darbus, neapsiimkite.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Įsiklausykite į save, iki galo nepasikliaukite sąjungininkais – tais, kurie jus remia. Galimi netikėtumai bendraujant su kolegomis, klientais, tad būkite lankstesni. Neklausykite neigiamos nuomonės apie mylimą žmogų: galite pasiduoti apkalbančių asmenų įtakai.

REKLAMA

Mergelė

Susimąstymo diena. Darykite tik tai, kas jums malonu ir nesunku. Nesiimkite nieko atsakinga ar rizikinga. Atsargiai vairuokite. Būkite atidesni eidami gatve.

Svarstyklės

Šiandien daug nenorėkite, būkite kuklesni ir pasitenkinkite susimąstyti, ko reikia jūsų artimiesiems, ko jie iš jūsų norėtų. Tinkamas laikas užsiimti atidėtais, nebaigtais darbais ir visai netinkamas ką nors nauja pradėti.

Skorpionas

Bus svarbu nepasiduoti spaudimui iš viršaus: kad ir ką manys jūsų vadovai, kad ir ko iš jūsų reikalaus, nieko nekeiskite, su niekuo nepažįstamu nesutikite.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galite sulaukti įdomaus pasiūlymo, bet neskubėkite jo priimti: dabar bus svarbu daugiau informacijos surinkti bei ją patikrinti. Ypač venkite žmonių, kurie piršis jums į draugus.

Ožiaragis

Skirkite šią dieną apmąstymams vienumoje, tai netikęs laikas nei dalykiniams reikalams tvarkyti, nei bendrauti. Nebūkite patiklūs tvarkydami piniginius ir turto reikalus: šiandien jus bus lengviau sužavėti bei įtikinti neperspektyviais dalykais.

Vandenis

Pavojingas laikas, kai reikia mokėti patylėti, išlaukti, ir nepainiokite to su pasitikėjimo savimi stygiumi. Nebūkite patiklūs bendraudami su aplinkiniais, nepasikliaukite pirmu įspūdžiu.

Žuvys

Būtinas dėmesingumas, kad ir kuo užsiimsite. Likite taikūs, atsargūs. Turėkite savo nuomonę ir venkite įsipareigojimų, pažadų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų