REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraštininkė Audronė siūlo pagaminti moliūgų blynelių su obuoliai, kurie, jos teigimu, buvo pasakiško skonio. Kaip ji pati sakė, šiems blyneliams puikiai tinka pasakymas, jog kartą paragavęs, negali sustoti. 

Tinklaraštininkė Audronė siūlo pagaminti moliūgų blynelių su obuoliai, kurie, jos teigimu, buvo pasakiško skonio. Kaip ji pati sakė, šiems blyneliams puikiai tinka pasakymas, jog kartą paragavęs, negali sustoti. 

REKLAMA

Jums reikės:

250 - 300 gr. moliūgo, 2 - 3 obuolių, 400 ml.kefyro, 2 kiaušinių, 200 gr. miltų, 2 - 3 v.š.cukraus ( pagal skonį ), druskos, aliejaus kepimui

Gaminimo eiga:

Moliūgą ir obuolius sutarkavau burokine trintuve, įmušiau kiaušinius, supyliau kefyrą, miltus, pagardinau druska, cikrumi ir išmaišiau. Masė blyneliams paruošta. Blynelius kepiau keptuvėje su aliejumi, juos vis pavartant ir apkepant iš abiejų pusių ( kol blyneliai įgaus auksinį atspalvį ).

Skanaus. 

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų