REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Lašišos kotletai su pievagrybių padažu

Jei jau galvojate apie pietus arba vakarienę, pats metas pasirūpinti gardžiomis idėjomis. Vieną tokių siūlome jums. Ingridos gaminti lašišos kotletai nepaliks abejingų ir sužavės net išrankiausius ragautojus. 

4

Jei jau galvojate apie pietus arba vakarienę, pats metas pasirūpinti gardžiomis idėjomis. Vieną tokių siūlome jums. Ingridos gaminti lašišos kotletai nepaliks abejingų ir sužavės net išrankiausius ragautojus. 

REKLAMA

Jums reikės: pusantro kilogramo lašišos, 150 gramų rūkytų lašinių, 150 gramų maltų džiūvėsių, 1 kiaušinio, druskos, pipirų pagal skonį. 

Padažui: 400 gramų pievagrybių, 300 mililitrų pieno, 3-4 šaukštų miltų, 50 gramų sviesto. 

Lašišą sumalame kartu su lašinukais. Įdedame prieskonius ir džiūvėsėlius, viską gerai išmaišome. Iš masės formuojame kotletus, paniruojame džiūvėsėliuose.

Apkepame iki gelsvumo, dedame į kepimo formą ir pašauname į orkaitę. Kepame 30 minučių, įkaitintoje iki 190 laipsnių. 

REKLAMA
REKLAMA

Ruošiame padažą. Pievagrybius supjaustome. Į ištirpdytą sviestą sudedame grybus, kepame apie 5 minutes. Į pieną įdedam miltus ir gerai išplakame. Išplaktą pieną pilame ant puevagrybių ir maišome, kol sutirštės. 

Šaltinis: Ingridux virtuvėlė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų