REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Moteris su kelnaitėmis (nuotr. 123rf.com)

Kai renkamės figūros neslepiančius drabužius, matomos kelnaičių linijos yra griežtai draudžiamas dalykas – būtent tuomet ieškome kelnaičių su juostele.

37

Kai renkamės figūros neslepiančius drabužius, matomos kelnaičių linijos yra griežtai draudžiamas dalykas – būtent tuomet ieškome kelnaičių su juostele.

REKLAMA

Kelnaitės su juostele – privalomas elementas kiekvienos moters spintoje, tačiau nors jos padeda drabužiams atrodyti nepriekaištingai, kai kurioms kūno vietoms jos gali turėti nekokį poveikį, rašoma thesun.co.uk.

Taip taip, supratote teisingai – kalbame apie jūsų intymią vietelę.

Kelnaitės su juostele gali sukelti bjaurias infekcijas, padėdamoms bakterijos sklisti iš sėdynės į vaginą.Tokiu būdu galite

Be to, jei tokios kelnaitės po drabužiais juda, tai padidina riziką sudirginti odą, o tai pasireiškia niežinčiais išbėrimais, į odą įaugusiais plaukais ir, blogiausiais atvejais, nedidelėmis žaizdelėmis „ten“ esančioje jautrioje odoje.

Štai dar vienas dalykas, kuris pašiurpins odą – Kim Kardashian neseniai buvo pastebėta vilkinti „Gucci“ kelnaites su juostele iš Tomo Fordo 1997 metų pavasario/vasaros kolekcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Neaišku, iš kur ji gavo šias kelnaites, tačiau socialiniuose tinkluose kilo susirūpinimas, kad ji dėvi kažkieno kito perleistą apatinį trikotažą.

Jei kartais dar nežinojote, niekuomet negalima dėvėti svetimų apatinių.

Taip padidėja iš žmogaus žmogui perduodamų infekcijų rizika, ypač tuomet, jei kelnaitės nebuvo tinkamai išplautos (fu...).

REKLAMA

Geriausia savo bakterijas pasilaikyti sau – žinoma, mes visi „ten“ turime bakterijų, tačiau tai – sveika.

Dr. Vanessa Mackay, Karališkojo akušerijos ir ginekologijos koledžo atstovė dienos metu rekomenduoja dėvėti medvilninius apatinius, kad infekcijų rizika būtų mažesnė, taip pat pasikeisti apatinius pasportavus ir kiekvieną dieną vilkėti švarias kelnaites.

„Stenkitės užtikrinti, kad vilkite tik medvilnines kelnaites – sintetinės medžiagos didina infekcijų pavojų, nes nėra pralaidžios orui ir taip susidaro daugiau drėgmės.“ – sakė ji. – „Kuo daugiau drėgmės, tuo daugiau bakterinių ir mielių infekcijų, nes tokioje aplinkoje jos klesti.

Taip pat galima naudoti hipoalerginį ir bekvapį prausiklį. Kelnaitės su juostele didina odos sudirginimo riziką ir teoriškai kyla pavojus, kad bakterijos iš išeinamosios angos pateks į vaginą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų