REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
55
Būrėja (nuotr. 123rf.com)

Meilės tema, tikriausiai, viena iš nedaugelio magijos sričių, niekada neprarandanti aktualumo. Dažnai pasitelkiant meilės burtus trokštama susigrąžinti mylimą žmogų, pritraukti į savo gyvenimą asmenį, kuriam nesame abejingi, tačiau tokie burtai, anot parapsichologės Elonos Petkelienės, gali apkartinti abiejų žmonių gyvenimus.

55

Meilės tema, tikriausiai, viena iš nedaugelio magijos sričių, niekada neprarandanti aktualumo. Dažnai pasitelkiant meilės burtus trokštama susigrąžinti mylimą žmogų, pritraukti į savo gyvenimą asmenį, kuriam nesame abejingi, tačiau tokie burtai, anot parapsichologės Elonos Petkelienės, gali apkartinti abiejų žmonių gyvenimus.

REKLAMA

Dažnai magiją įprasta skirstyti į juodąją arba baltąją, kitaip tariant, blogąją arba gerąją. Parapsichologė aiškina, kad atliekant magines energetines manipuliacijas, kurios paveikia kitą žmogų jam to nežinant, yra nepateisinamos.

„Jeigu burtai atliekami siekiant pakenkti ar kitaip paveikti kitą žmogų be pastarojo sutikimo, paprastai tariant, už jo nugaros, tai galima vadinti juodąja magija. Ne paslaptis, jog net ir šiandien moterys tuo užsiima, ypač siekdamos meilės“, – tikina Elona Petkelienė.

Meilės burtai naudojant kraują

Pašnekovė tvirtina, kad sąmoningas ir atsakingas žmogus tokių būdų meilei pritraukti niekada nesiims. Juk pradžioje reikia pagalvoti, galbūt kitas turi savo gyvenimą, mylimą žmogų, o pasitelkus magiją, galima sugriauti tiek kito žmogaus, tiek savo paties laimę.

REKLAMA
REKLAMA

„Deja, nors ir atrodo, kad gyvename šiuolaikiškoje visuomenėje, tokie dalykai aplink mus vyksta gana dažnai“, – tikina parapsichologė.

Vienas iš būdų, kuris pasitelkiamas maginėms manipuliacijoms, norint pritraukti į savo gyvenimą meilę, tai ritualai su pasirinkto žmogaus plaukais, nuotraukomis, asmeniniais daiktais, kaip žiedas, laikrodis ar kiti reikšmingi daiktai.

REKLAMA

„Taip pat tikriausiai ne kartą daugeliui girdėtos gana baisios juodosios magijos manipuliacijos su menstruacijų krauju. Šį metodą dar šiandien moterys naudoja vyrams pritraukti. Pripažinsiu, tai ne tik baisus būdas, tačiau ir tokios pat jo pasekmės“, – teigia parapsichologė.

Pašnekovė tikina, kad maginės manipuliacijos naudojant kraują suveikia beveik visada, o žmogus, kurį prieš jo valią stengtasi pritraukti, pajunta, kad nebegali gyventi be žmogaus, kuris taikė šiuos maginius ritualus.

„Pavyzdžiui, vyras, kuris nusprendė išsiskirti su savo moterimi pajutęs, kad jos nemyli, po tokių burtų sugrįš pas ją, tačiau čia laimės galima nesitikėti. Vyras su moterimi po tokios magijos gyvens kaip šuo su kate“, – aiškina E. Petkelienė.

REKLAMA
REKLAMA

Tokie burtai gali veikti penkis, penkiasdešimt metų ar visą gyvenimą, o ilgainiui pora nors ir gyvena kartu, tačiau nebepakelia emocinių perkrovų, namuose prasideda psichologinis ir fizinis smurtas, pradedama vartoti alkoholį ir gyvenimas tampa panašus į kančią.

Kaip neutralizuoti burtus?

Nors pasitelkiant magiją meilės pritraukimas yra nepateisinamas, kaip parapsichologė teigia, blogiausias atvejis, kada išskiriamos gražios ir mylinčios šeimos. „Burtams su krauju esu kategoriškai prieš, tačiau moterims ir merginoms visada akcentuoju, kad jokiu būdu nebandytų prisivilioti svetimo vyro. Gaila, tačiau šiandien tai yra taip pat dažna problema“, – sako moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokiais atvejais vyras, atrodo, mylėjęs savo šeimą ir gyvenęs laimingą gyvenimą, staiga kardinaliai pasikeičia ir palikdamas šeimą, vaikus išaine iš namų pas kitą moterį. Pasitelkiant burtus svetima moteris jį dirbtinai prisiriša, tačiau tokiose, magija parentuose santykiuose, meilės nebus.

„Neutralizuoti tokius burtus gana sudėtinga, žinau, nes pačiai ne kartą yra tekę padėti žmonėms. Burtų nuėmimo ritualas labai imlus energetiškai, todėl atšaukti tai kur kas sudėtingiau, negu pradžioje užburti ir tai galioja tiek meilės temoje, tiek užkalbėjimams, nužiūrėjimams ar prakeikimams“, – perspėja parapsichologė.

Pašnekovė pataria, kad prieš imantis maginių ritualų pirmiausia svarbu užduoti sau klausimą, ar šio noro nelemia turimas ego ir ar tikrai verta bet kokia kaina imtis maginių veiksmų ir rizikuoti tiek kito žmogaus, tiek sava laime. Dažniausiai nuoširdžiai atsakant į šiuos klausimus noras imtis maginių ritualų išblėsta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų