REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Čeburekai („Gamink su Audrone“ nuotr.)

Neretai užsimanius miltinių patiekalų imame galvoti, kad jų gaminimas užtruks ilgai ir atneš daugiau vargo, nei malonumo. Siūlome jums alternatyvą – greitai ir lengvai paruošiami čeburekaitortilijos.

13

Neretai užsimanius miltinių patiekalų imame galvoti, kad jų gaminimas užtruks ilgai ir atneš daugiau vargo, nei malonumo. Siūlome jums alternatyvą – greitai ir lengvai paruošiami čeburekaitortilijos.

REKLAMA

Reikės: 1 pakelio tortilijų; 500 g kiaulienos arba vištienos faršo; 1 svogūnas; 1 skiltelė česnako; žiupsnelio druskos ir maltų juodųjų pipirų;

Gaminimas: Į mėsos faršą įdedame smulkintus svogūnus, česnaką ir prieskonius. Kad mėsa būtų minkštesnė ir sultingesnė galite įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. Plonai ištepame mėsos įdarą per pusę tortilijos, kraštus aptepame kiaušinio plakiniu ir perlenkiame pusiau. Prispaudžiame per kraštus ir apkepiname keptuvėje ant mažos ugnies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų