REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dienos horoskopas: šiems Zodiako ženklams teks rimtai aiškintis santykius

Rugpjūčio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 22 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandieną nesitikėkite atsipalaidavimo. Teks prisiminti pareigas, kažkas ims baksnoti pirštu į nepadarytus darbus arba jūsų silpnybes. Gali tekti ieškotis naujo darbo, susirūpinti profesiniu įvaizdžiu, kvalifikacija.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Gana nerami diena. Labiau norėsis visus kritikuoti arba guostis nei pasikliauti savo jėgomis. Tuo tarpu, iš jūsų gali būti pareikalauta atsakomybės už kažkokius poelgius, tarpininkavimą ar pan.

REKLAMA

Dvyniai

Diena bus emociškai įtempta. Žmonės, kuriems esate įsipareigoję ar skolingi, tiesiogiai ir netiesiogiai reikalaus to, kas jiems priklauso. Jei tvarkysite finansinius dokumentus, būkite itin atidūs, nes klaidos bus nuostolingos.

Vėžys

Bus rūpesčių, jei turite planų vykti į užsienį, dalyvauti varžybose, konkurse ar pan. Jei atostogaujate ir esate suplanavę lėkti kuo toliau nuo rutinos, leiskitės kelionėn, atitrūkite. Tačiau ribokite greitį kelyje, nesielkite rizikingai.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien į savo moralę, tikslus gali tekti pažvelgti kitu aspektu. Galbūt nepažįstamo žmogaus replika atskleis nesuvoktą tiesą. Privalote sutvarkyti būtiniausius reikalus, kad ir kaip nesinorėtų. Venkite konfliktuoti su kolegomis.

Mergelė

Regis, ieškosite galimybių pasidžiaugti malonumais, lengvu pelnu ar populiarumu. Tačiau dėl lengvabūdiško poelgio galite pakliūti į keblią situaciją. Derėtų būti santūresniems, nedalinti neapgalvotų pažadų.

Svarstyklės

Šiandien nespręskite svetimų problemų, nebūkite pernelyg patiklūs. Jus gali aplankyti kūrybinis įkvėpimas. Regis, tą įkvėpimą sugebėsite praktiškai, realiai įkūnyti. Galite turėti reikalų su labdara, socialine, sveikatos apsauga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Šiandien galite nemažai nuveikti namų ūkyje, ypač jei pasitelksite į pagalbą šeimos narius. Gali pasitvirtinti kažkokia jūsų nuojauta ar įsitikinimas. Regis, būsite linkę pataikauti savo ir mylimų žmonių užgaidoms.

Šaulys

Galimi įvykiai, sprendimai, susiję su verslu, nekilnojamuoju turtu, nuoma, tiekimu ar įsidarbinimu. Nuo papildomo krūvio darbe irgi nederėtų išsisukinėti, atidėlioti. Vertėtų pasilaikyti dietos, aptvarkyti darbo aplinką, namus ir pan.

Ožiaragis

Netikėti susitikimai, gauta informacija gali sukelti abejonių. Net probėgšmais mesta užuomina, pastaba gali būti tarsi perspėjantis signalas dėl kažkokios kelionės ar santykių. Galbūt neišvengsite ir kritikos.

REKLAMA

Vandenis

Šiandien nepatartina imtis neapgalvotų darbų, neįprastai elgtis. Tačiau neatidėliokite tų nemalonių reikalų, kuriuos seniai reikėjo išspręsti, arba tų pokalbių, kurie yra neišvengiami.

Žuvys

Seksis megzti pažintis, vilioti priešingą lytį. Verčiau nežaiskite kitų žmonių jausmais, mokėkite atsispirti keistoms pagundoms, aistroms. Kontroliuokite savo vaikus, kad šie neprikrėstų eibių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų