REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Santykiai  (nuotr. 123rf.com)

Kiekvienas žmogus yra savaip seksualus. Tačiau kai kurie žmonės yra beprotiškai seksualūs ir išsiskiria iš paprastų mirtingųjų minios, rašoma portale yourtango.com.

24

Kiekvienas žmogus yra savaip seksualus. Tačiau kai kurie žmonės yra beprotiškai seksualūs ir išsiskiria iš paprastų mirtingųjų minios, rašoma portale yourtango.com.

REKLAMA

Iš tiesų, apsirengę tinkamais drabužiais jie atrodo taip, lyg būtų kilę iš kitos planetos. „Karštų“ žmonių planetos, žinoma.

Avinas

Avinės seksualumas kyla iš jos darbinės etikos. Susidūrusios su konkurencija Avino ženklo atstovės niekuomet nesidrovi ir nenusileidžia.

Jos kaipmat išsirikiuoja prie starto linijos ir pasipuošia pasitikėjimu savimi spinduliuojančia šypsena. Tuomet visų žvilgsniai nukrypsta į ją. O ji tai dievina!

Ji taip pat seksuali, kai supyksta, o tai nutinka labai dažnai – Avino ženklo atstovės kantrybės visai neturi, todėl jos suirzta vos tik imamas švaistyti jų laikas. Tačiau prieš šį žaismingą ir agresyvų charakterį neatsilaiko niekas!

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto, seksualias Avinės bruožas – jos aistra. Avino ženklo atstovės aistros nevaidina, kad pritrauktų kokio gražuoliuko dėmesį. Ne, jų aistra mėgstamiems dalykams – nuoširdi. Tam atsispirti neįmanoma.

REKLAMA

Skorpionas

Skorpionės paslaptingoji pusė suteikia jai beprotiško seksualumo. Ji gali būti rami ir santūri, tačiau jei ją užkabinsite, ji pasirūpins, kad už tai susimokėtumėte.

Jos aistra žinoti tiesą kažkokiu būdu išduoda, kad ji aistrą jaučia ir kitiems dalykams. Lygiai taip pat, kaip Skorpionė nori žinoti tiesą, ji moka ir saugoti paslaptis.

Jos ištikimybė yra tokia seksuali, kad paprastas pažadas kartu išgerti kavos vilioja grįžti pas ją vėl ir vėl. Ji nieko dėl to negali padaryti – ji tiesiog neįtikėtinai seksuali.

Niekas kitas neturi tokio talento – ji karinga, bet paslaptinga, aistringa, bet pavydi. Kažkokiu būdu jos rūstus žvilgsnis žmones paverčia paklusniais šuneliais.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šaulė yra labai nepriklausoma ir mėgsta keliauti. Niekas jai neuždraus pasidaryti seksualią fotosesiją kalno viršūnėje, pačioje egzotiškiausioje vietovėje, kokią esate matę.

Jos nuotykių troškimas ir tai, kaip ji tvirtai imasi veiksmų, įkvepia kiekvieną.

Ji taip pat neleidžia kitiems sustoti. Ji – žaidėja, ir žaidimą ji žaidžia geriau už visus. Ji niekada nenori, kad jos dėmesio objektai pradėtų pernelyg pūstis, todėl ji elgiasi šaltai ir leidžia jiems spėlioti.

Be to, ji turi neįtikėtiną humoro jausmą.

Jei ieškote tos, kuri visada mokėtų jus prajuokinti – ieškokite Šaulės. Nieko nėra seksualiau už puikų humoro jausmą.

Vieną akimirką kvatosite iki ašarų, o kitą jau ilgesingai žiūrėsite vienas kitam į akis ir lauksite, kas iš judviejų žengs kitą žingsnį. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų