REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Melanie Dudley maitina krūtimi savo vaiką  (nuotr. facebook.com)

Nors maitinimas krūtimi yra vienas natūraliausių dalykų pasaulyje, netrūksta žmonių, manančių, kad tai neturi būti daroma viešai.

61

Nors maitinimas krūtimi yra vienas natūraliausių dalykų pasaulyje, netrūksta žmonių, manančių, kad tai neturi būti daroma viešai.

REKLAMA

34 metų Melanie Dudley su šeima atostogavo, kai jos keturių mėnesių kūdikiui prireikė pasistiprinti, rašoma mirror.co.uk. Melanie ėmė maitinti vaiką krūtimi sėdėdama prie stalo, tačiau tam paprieštaravo vienas aplinkinių.

Jis jos paprašė prisidengti, tačiau moters atsakymas buvo tiesiog nuostabus. Įvykio liudininkas situaciją nufotografavo ir nuotrauka pasidalino socialiniuose tinkluose su prierašu:

„Draugo sūnaus žmonos buvo paprašyta „prisidengti“ jai maitinant kūdikį – ji taip ir padarė! Nepažįstu jos, bet manau, kad ji tiesiog nuostabi!!!“

Užsidengė savo galvą 

Vietoj to, kad uždengtų keturių mėnesių kūdikį, moteris vaiko antklodėlę užsimetė ant galvos.

REKLAMA
REKLAMA

Iš tiesų, teoriškai ji prisidengė. Įrašu pasidalino tūkstančiai žmonių „Facebook“ socialiniame tinkle ir taip įrašas išpopuliarėjo visame pasaulyje.

REKLAMA

Melanie iš Austino, Teksaso valtijos JAV, „Yahoo Lifestyle“ sakė, kad jos sprendimas buvo spontaniškas:

„Su visa šeima atostogavome Cabo San Lucase, kai vienas vyras manęs paprašė prisidengti.“ – pasakojo ji.

Žaibiškas populiarumas

„Paprastai esu diskretiška, tačiau tada sėdėjome restorano kamputyje. Maitinti krūtimi ir taip yra sunku. O tai dar vienas dalykas, su kuriuo reikia taikstytis.“

Įrašą pakomentavo daugiau nei 14 000 žmonių.

Viena moteris rašė: „Krūtys tam ir yra skirtos! Mes jas matome kaip visų pirma seksualinį objektą. Tačiau jos pirmiausia skirtos sveikų žmonių auginimui, todėl negali būti jokių diskusijų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų