REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Horoskopas (nuotr. 123rf.com)

Rugpjūtis jau įpusėjo, o kartu su į pabaiga einančia vasara žvaigždės Zodiako ženklams žada neramų metą. Rugpjūčio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Rugpjūtis jau įpusėjo, o kartu su į pabaiga einančia vasara žvaigždės Zodiako ženklams žada neramų metą. Rugpjūčio 18 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas Šiandien labai emocionaliai ir jautriai reaguosite į bet kokią kliūtį ar nesusipratimą. Daugiau laiko praleiskite su šeima, tik venkite kurstyti senus nesutarimus, aitrinti nuoskaudas.

Tauras Nors pajusite savyje daugiau aistros, kūrybingumo, bet galbūt jausitės nusivylę meilės, draugystės reikalais. Jums gali nepavykti susitarti ir dėl svarbaus praktinio reikalo.

Dvyniai Norėsis nuveikti daug, bet tikriausiai pavyks kur kas mažiau. Bent jau namuose pasidalinkite buitines pareigas su šeimos nariais, netempkite visko vieni. Derėtų grūdintis, mankštintis, subalansuoti mitybą.

Vėžys Gana nerami diena. Jei ko nors norite iš kitų žmonių, šiandieną patartina tik prašyti, o ne reikalauti. Būkite atidesni antrosios pusės poreikiams ir problemoms. Kartu viską išspręsite lengviau. Saugokite reputaciją, neregzkite intrigų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Susirūpinimo gali kelti finansinės arba seksualinės problemos. Venkite rizikingų žaidimų, neprovokuokite agresijos, nepiktnaudžiaukite alkoholiu.

REKLAMA

Mergelė Akivaizdu, kad kitų paramą ir dėmesį pritrauksite ne priekaištais, o kuo nors malonesniu. Jeigu rimtai ieškosite sprendimo, tikėtina, kad rasite.

Svarstyklės Nelabai paisysite kitų žmonių norų ir jausmų, savo siekius stengsitės įgyvendinti nesiskaitydami su priemonėmis. Tai gali peržengti kažkieno kantrybės ribas. Jeigu lįsite ten, kur jums nedera, likimas kirs staiga ir iš pasalų.

Skorpionas Tai džiaugsitės net menka smulkmena, tai vėl niauksitės. Kažkuo padėti arba pakenkti gali pažįstamas žmogus. Galbūt pyksite dėl negrąžinamos skolos, nesuteikiamos paramos ar kt.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys Susirūpinimas savo arba vaiko sveikata gali apkartinti šią dieną, padidinti išlaidas ir nerimą dėl ateities. Gali pasirodyti, kad dalis gerų norų pavirto muilo burbulais.

Ožiaragis Būsite linkę dramatizuoti, dėl bet kokios nesėkmės nuleisti rankas bei kaltinti kitus. Rūpinkitės savo sveikata, mityba, grožiu, išmeskite iš galvos nemalonias mintis.

Vandenis Šiandien galite atkakliai ginti savo nuomonę, interesus. Jeigu domitės politika, verslo žiniomis, kažkokios naujienos sukels susirūpinimo, susierzinimo.

Žuvys Šiandien neverta ieškoti naujovių, stengtis pakeisti pasaulio ir kitų žmonių. Tiesiog užbaikite, ką esate pradėję, jeigu tai įmanoma. Stenkitės nepasiduoti irzlumui ir nesinervinti dėl smulkmenų.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų