REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žvaigždės šiandien gali ne juokais pakurstyti gyvenimą tiems, kurie buvo pasiekę ramybės būseną. Todėl šią dieną itin svarbu branginti artimus ir kiek mažiau kreipti dėmesį į svetimus žmones.

Žvaigždės šiandien gali ne juokais pakurstyti gyvenimą tiems, kurie buvo pasiekę ramybės būseną. Todėl šią dieną itin svarbu branginti artimus ir kiek mažiau kreipti dėmesį į svetimus žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien pravartu nevengti kontaktų, nes galite gauti informacijos, kuri jums bus naudinga. Tiktų apsilankyti kirpykloje, grožio salone. Apskritai, rinkitės aktyvesnį gyvenimo būdą.

REKLAMA

Tauras

Pasireikš polinkis hiperbolizuoti, originaliai interpretuoti, pridėti prasmės kiekvienam įvykiui, reiškiniui. Dėl kažkokių priežasčių jūsų asmeninis gyvenimas gali labai parūpti aplinkiniams.

Dvyniai

Šiandien bus įmanoma pataisyti meilės santykius, įnešti spalvų į asmeninį gyvenimą. Regis, kūrybingiems ir protingiems šio ženklo atstovams pavyks daug ką suprasti, įgyvendinti ir gal net iš to uždirbti.

Vėžys

Šiandien galite tikėtis jums naudingų asmenų palankumo, dėmesio. Tiktų imtis iniciatyvos, jei norite kažką pataisyti, patobulinti. Bet tik tuomet, jei jaučiate, kad užteks jėgų ir galimybių pradėtam projektui tęsti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Bendraujant gali iškilti šiokių tokių kliūčių. Jeigu pasitikėsite savimi, būsite santūrūs ir korektiški, pasieksite ilgalaikių, naudingų susitarimų bei pagerinsite santykius su gyvenimo ar veiklos partneriu.

Mergelė

Palanku apsvarstyti, ką ir kaip ketinate daryti dalykinėje, finansinėje srityse. Turite pagalvoti, kaip išvengti finansinių sunkumų, išlaidų, nuostolių. Pravartu apsidrausti. Pasitarkite su reikalą išmanančiais žmonėmis.

Svarstyklės

Nors turite didelių ateities planų, kol kas nederėtų nertis iš kailio, forsuoti įvykių. Sukaupkite vertingos informacijos, atidžiai sutvarkykite dokumentus, buhalterinius popierius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gera diena turėti reikalų su užsieniečiais, intelektualais ir autoritetingais žmonėmis. Pravartu mėginti sublizgėti talentu, žiniomis, stiprinti autoritetą bei įtaką. Tik svarbu būti tolerantiškiems ir nemanyti, kad kiti turi sakyti tai, ką norite girdėti.

Šaulys

Šiandien realių rezultatų galite tikėtis iš bet kokios veiklos. Regis, malonu bus pabendrauti su draugais ir viskas klostysis neblogai, jei tik sugebėsite neįsižeisti dėl jų pastabų bei patarimų.

Ožiaragis

Keisti nesusipratimai, apkalbos, intrigos gali įnešti sumaišties. Būtų geriau, kad kol kas nedarytumėte jokių išvadų - tegul išsisklaido migla ir išryškėja, kas ir kaip yra iš tikrųjų.

REKLAMA

Vandenis

Pasižymėsite sumanumu, kūrybingumu. Tikriausiai seksis ginti ir stiprinti turtines pozicijas. Naudokitės palankiomis situacijomis, jeigu norite užsidirbti, gauti lengvatų ar paramos, susigrąžinti skolas ar pan.

Žuvys

Labai rūpės turtiniai, piniginiai klausimai. Galbūt esate numatę kažką įsigyti ar parduoti. Neblogas metas derėtis, apžiūrėti, kas ir kaip naudingiau, pigiau, originaliau. Galbūt susitarsite dėl kredito ar pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų