REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Draugystė (nuotr. 123rf.com)

Žolinių dieną astrologai pataria nesėdėti namie, o būti aktyviais. Kai kuriems zodiako ženklams ši diena bus ypač sėkminga. 

12

Žolinių dieną astrologai pataria nesėdėti namie, o būti aktyviais. Kai kuriems zodiako ženklams ši diena bus ypač sėkminga. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rugpjūčio 15 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija: galite išgirsti jums reikšmingų dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas.

REKLAMA

Tauras Jusite nuovargį, sieksite nuo visų atsiriboti. Vis dėlto ši diena jums sėkminga, tad neužsisklęskite nuo pasaulio: šios dienos susitikimai, pokalbiai gali kai ką svarbaus pakeisti, išspręsti jūsų naudai.

Dvyniai Sėkminga diena, tačiau rizikuoti turite apdairiai, labai nepasikliaukite laime. Stenkitės įsiklausyti į partnerių pageidavimus ir draugų patarimus.

Vėžys Nesistenkite greitai sutvarkyti reikalų, taip jie įstrigs. Tačiau tai tinkamas metas svarbiam pokalbiui su darbdaviu (esamu ar potencialiu), tik bus svarbu neužsispirti ir neužsigauti.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Bus svarbu pakantumas bei draugiškumas. Tarkitės, derėkitės: atsiras norinčių bei galinčių padėti. Geras laikas tvarkyti juridinius reikalus, dalyvauti viešuose renginiuose.

Mergelė Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis, kaip norėsis. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

Svarstyklės Sėkmingas metas: jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš įtakingų asmenų, užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros. Bet būkite lankstesni, nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

Šaulys Ateis nelaukta pagalba, atsiras netikėta išeitis. Daugiau bendraukite, kalbėkitės, prašykite, siūlykite. Diena bus palanki įvairiems susitikimams, tiek draugiškiems, tiek oficialiems.

Ožiaragis Atsipūskite, ir įkvėpimas sugrįš. Mėgaudamiesi ramybe, tyla spręskite jums svarbius klausimus. Tai sėkmės metas, išeitį tikrai rasite. Gali atsirasti slaptų užtarėjų, pagalbininkų, kurie gali pasitarnauti ir jums nežinant.

REKLAMA

Vandenis Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus. Neatidėkite rytdienai svarbių dalykinių reikalų, atsakingų susitikimų.

Žuvys Geras laikas tvarkyti piniginius ir turto reikalus, spręsti buitines problemas. Ieškokite naujų uždarbio šaltinių. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, o gal ir verslo.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų