REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 11 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Geras laikas buitinėms problemoms spręsti. Nebijokite pakeisti kai kurių senų įsitikinimų, principų dėl draugystės, partnerystės, verslo: tai gerokai padidins jūsų galimybes, susijusias su jūsų pačių bei šeimos poreikiais.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Daugiau bendraukite, tarkitės, keiskitės nuomone, informacija: tikėtina, kad išgirsite reikšmingų dalykų, gali paaiškėti jums svarbus reikalas.

REKLAMA

Dvyniai

Netinkamas laikas kelionėms, svarbiems susitikimams.

Vėžys

Sėkminga diena, kad ir kuo užsiimsite, bet daugiau įsiklausykite į partnerių pageidavimus ir draugų patarimus, vertėtų atkreipti dėmesį net ir į savo vaikų pastabas.

Liūtas

Imkitės senų nepavykusių reikalų, juos sutvarkysite greitai.

Mergelė

Jūsų nuotaika puiki, neleiskite jos niekam gadinti. Šiandien jums bus svarbu pakantumas, atlaidumas, tolerancija, ir viskas praeis sklandžiai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės

Pasistenkite iš anksto ramiai nusiteikti, nes ne viskas klostysis, kaip norėsite. Vis dėlto pakaks geranoriškų žmonių, tikrų draugų, kurie išties pagalbos ranką, nuramins. Tad, kad ir kas nutiktų, viskas baigsis gerai.

Skorpionas

Sėkmingas metas: jums padės draugai, sulauksite dėmesio iš užsieniečių ir iš žmogaus, kurį mylite. Verta tvarkyti svarbius reikalus, susijusius su jūsų veikla užsienyje ar tolima kelione.

Šaulys

Puikus laikas. Galima gera naujiena dėl jūsų darbų, karjeros, tik būkite lankstesni, nesilaikykite seno veiklos modelio. Būtini kompromisai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Tai netikėtos sėkmės laikas: reikalai pakryps į gera. Palankus metas atsakingiems susitikimams. Nepraleiskite progos užglaistyti seną konfliktą.

Vandenis

Svarbių reikalų tvarkymą verta atidėti rytdienai. Šiandien palankus metas konfidencialiems susitikimams bei susitarimams. Galite sulaukti ir anoniminės pagalbos.

Žuvys

Verta tikėti savimi, optimistiškai pasvajoti apie ateitį. Tai geras laikas aktyviai tvarkyti reikalus, priimti radikalius sprendimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų